Atver pasauli jaunām iespējām
Uzņēmēja Egija Gailuma: kāpēc Galaxy Z Fold3 ir labākais viedtālrunis darbam
Atver pasauli jaunām iespējām
Uzņēmēja Egija Gailuma: kāpēc Galaxy Z Fold3 ir labākais viedtālrunis darbam
Galaxy Z Fold3 salokāmo viedtālruņu pārskatāmais, plašais ekrāns, unikālās funkcijas un izcilā savienojamība Galaxy ekosistēmas ietvaros, ļauj ne tikai netraucēti strādāt no jebkuras vietas, bet palīdz arī uzlabot produktivitāti. Iespējas, ko nodrošina jaunie viedtālruņi, padara tos par ideāliem darba un biznesa partneriem. Ja meklē viedtālruni ar kuru principā vari izdarīt to pašu (un vēl vairāk), ko ar planšetdatoru, Galaxy Z Fold3 būs īstā izvēle.
"Telefonam manā dzīvē ir milzīga nozīme. Bieži strādāju attālināti vai esot ceļā, tāpēc telefonam ir jābūt tādam, kas spēj nodrošināt savienojamību un mobilitāti. Īsā laikā Galaxy Z Fold3 ir kļuvis par neatņemamu manas ikdienas sabiedroto. Šis tiešām ir labākais viedtālrunis darbam, kura funkcijas un sniegtās iespējas novērtēs ikviens "multitāskeris". Pie tam, tā salokāmais dizains nevienu neatstās vienaldzīgu – tas ir izcils komunikācijas barjeru lauzējs. Ikreiz, kad atveru telefonu, sarunas pašas raisās," uzsver Egija Gailuma, uzņēmēja, Forbes 30 zem 30 laureāte, Latvijas Mobilitātes Asociācijas valdes locekle.
Kā strādāt gudrāk un produktīvāk: piecas Galaxy Z Fold3 funkcijas
Dalītā klaviatūra. No pirmā acu uzmetiena varētu šķist, ka rakstīt ziņas, e-pastus uz 7,6 collu liela galvenā ekrāna varētu nebūt tik ērti. Taču tā nebūt nav. Pateicoties funkcijai, kas ļauj sadalīt klaviatūru divās daļās, ziņu rakstīšana nesagādā problēmas. Klaviatūra ir optimizēta un sadalīta divās daļās – viena daļa atrodas ekrāna kreisajā pusē, bet otra – labajā, ļaujot to pārvaldīt un rakstīt ar abiem īkšķiem. "Rakstīšana ir vienkārša un ērta. Patiesībā ļoti ātri varu uzrakstīt arī garākus e-pastus. Ja agrāk ziņas rakstīju bez garumzīmēm, tad tagad, pateicoties šai funkcijai, rakstu ar garumzīmēm," atklāj Egija.
Rīkjoslas paneli var aktivizēt ekrāna labajā vai kreisajā pusē. To izmantojot, ātri var piekļūt četrām pēdējām izmantotajām lietotnēm, kā arī astoņām visbiežāk izmantotajām vai mīļākajām lietotnēm. Steidzīgākos brīžos tas ļauj ietaupīt laiku, jo visas svarīgākās lietotnes ir vienuviet.
Brīvroku režīmu var izmantot zvaniem, videokonferencēm, kā arī foto uzņemšanai. Pateicoties Hideaway eņģei, telefonu var ērti novietot un salocīt sev vēlamajā leņķī un rakursā. Līdz ar to garāku sarunu laikā telefons vairs nav jātur rokās. Kā arī foto uzņemšanu var aktivizēt ar roku žestu vai izvēloties taimera funkciju.
Multi-Active Window funkcija sniedz iespēju vienlaikus strādāt ar trīs lietotnēm, vienlaicīgi veicot vairākus uzdevumus. Lielais ekrāns tiek sadalīts trīs daļās un izmantojamās lietotnes vienkārši var ievilkt katrā ekrāna daļā. Vienā logā iespējams pievienoties video konferencei, otrā – pārskatīt prezentāciju, bet trešajā – veikt pierakstus.
S Pen jeb digitālā pildspalva vairs nav tikai planšetdatoru priekšrocība. Galaxy Z Fold3 ir pirmais salokāmais viedtālrunis, kas atbalsta arī S Pen. Ar to var ne tikai veikt pierakstus, parakstīt digitāli dokumentus, komentēt un iezīmēt labojamās vietas dokumentos, bet arī precīzi izgriezt un saglabāt ekrānuzņēmumus, aktivizēt tulkošanas vai valodas konvertācijas funkciju.
Pieejamība un cena
Galaxy Z Fold3 un Z Flip3 Baltijas tirgū ir iespējams iegādāties lielākajos elektropreču veikalos, pie mobilo sakaru operatoriem vai tiešsaistē samsung.lv.

Vairāk informācijas par Galaxy Z Fold3, Z Flip3, Galaxy Watch4 un Galaxy Buds2: www.samsung.lv.