Foto: Kadrs no video
Interneta vietnē "YouTube" ievietotais video ar "kaut ko mežā" mudināja lietotājus izteikt dažādus minējumus un pat apgalvot, ka tas ir neapšaubāms pierādījums sniega cilvēka eksistēšanai, ziņo ārvalstu masu mediji.

Nesen satelīta uzņēmumu entuziasti "Google Earth" lapā uzgājuši attēlus, kas uzņemti pie "Trans-Canada" šosejas Kanādā. Attēlos redzams, ka meža biezoknī atrodas liels dzīvnieks vai priekšmets.

Objekta izpēti apgrūtina fakts, ka tas ir paslēpies mežā. Turklāt mistisku radību var ieraudzīt tikai noteiktā leņķī, vēsta britu laikraksts "Mirror".

Viens no "YouTube" lietotājiem pēc fotoattēlu izpētes atzinis, ka viņam nav ne jausmas, kas tas ir, bet viņam tas patīk, tāpēc viņš ievietojis video ar attēliem no meža, nosaucot to lakoniski – "kaut kas mežā".

Video uzreiz piesaistīja sniega cilvēka stāstu mīļotāju un arī skeptiķu uzmanību. Daži uztvēruši video kā neapstrīdamu pierādījumu Sniega cilvēka eksistencei, citi apgalvojuši, ka tas ir tikai celms.

Šie attēli gan nav pirmā Sniega cilvēka parādīšanās šajā Kanādas apgabalā. Iepriekš "FederalPost" vēstījis par gadījumu, kas tūristi filmējuši dabas skatus, bet esot fiksējuši milzīgu dzīvnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!