Ārvalstu mediju uzmanību šonedēļ iekarojusi 29 gadus vecā Mišela (attēlā) no Kalifornijas, kura telekompānijas TLC realitātes šovā My Strange Addiction atzinusies, ka vairāk par visu pasaulē viņai garšo asinis – savā mūžā viņa izdzērusi jau aptuveni 4500 litrus asiņu.

Ikdienā tetovējumiem un pīrsingiem rotātā sieviete strādā tetovēšanas salonā, un katru dienu, veidojot zīmējumus uz citu cilvēku ķermeņiem, viņa redz asinis un jūt to smaržu.

Lai gan Mišela atzīst, ka cilvēku asinis viņai pie dūšas iet vislabāk, tās viņa lieto reti, bet visbiežāk izvēlas cūku asinis, nedēļā izdzerot aptuveni 36 litrus cūku plazmas.

Raidījumā par dīvainajām atkarībām sieviete atzinusi, ka cilvēku asinis viņa cenšas nobaudīt vismaz reizi nedēļā, un par savu "upuri" viņa izvēlējusies savu draugu Džonu, kurš sievietei ļauj savai rokai piesūkties uz laiku no pusminūtes līdz piecām minūtēm.

Tiesa, svešiniekiem Mišela nav drauds, jo viņa vienmēr izvēlējusies našķoties tikai ar tuvu un labi pazīstamu cilvēku asinis - tā esot drošāk daudzu iemeslu dēļ, bet galvenais, no kā baidās sieviete-vampīrs, ir risks inficēties ar HIV.

"Man pret asinīm ir tāda pati kāre, kāda citiem ir pēc cigaretēm. Es dzeru asinis, kad lasu, atpūšos vai gleznoju. Es asinis pievienoju arī zupām un citiem ēdieniem, bet, kad gatavoju Asiņaino Mēriju, arī tai es piešauju kādu malku īstu asiņu," par saviem ieradumiem stāstījusi Mišele.

"Protams, ja man ir izvēle, es labprātāk dzeru cilvēku asinis, bet es sevi neuzskatu par vampīru. Es vienkārši esmu cilvēks, kuram ļoti garšo asinis," spriedusi Mišele, kura asinis pirmo reizi nobaudījusi jau pusaudžu gados, kad depresijā graizījusi savu ķermeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!