Foto: Privātais arhīvs
Pašpasludinātais profesionālais sniega cilvēku mednieks Riks Daijers beidzot publiski parādījis fotogrāfiju, kurā redzams spalvains monstrs – pēc viņa vārdiem, tas ir sniega cilvēks, ko viņš nošāva pirms vairāk nekā gada.

"Sniega cilvēks ir simtprocentīgi īsts - par to nav nekādu šaubu. Tā nav nekāda zobu feja, bet gan īsta manta," amerikāņu medijiem stāstījis vīrietis.

Daijers pastāstījis, ka mītisko radību 2012. gada septembrī nošāvis mežainā apvidū netālu no 151. šosejas Kalifornijas štatā.

Līdz pat šī gada sākumam vienīgais pierādījums Daijera vārdu patiesumam bija graudains video - pēc mednieka vārdiem, dokumentālā filma ar nosaukumu "Shooting Bigfoot". Taču tā nepārliecināja skeptiķus.

Taču tagad mednieka mērķi ir lielāki - viņš savā mājaslapā publiskojis sniega cilvēka sejas fotogrāfiju un sola braukt turnejā pa Ziemeļameriku, lai visiem interesentiem par maksu rādītu nošauto monstru.

Viņš apgalvo, ka ilgu laiku sniega cilvēku plašākai publikai nav rādījis, jo veicis visus iespējamos testus, sākot no DNS analīzēm un beidzot ar 3D optisko skenēšanu.

Pēc Daijera vārdiem, viņa nogalināto sniega cilvēku redzējuši jau vismaz 130 viņa draugi un paziņas, kuri visi kā viens ir pārliecināti, ka sniega cilvēks ir īsts.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!