Video novērošanas kamera, kas uzstādīta Austrālijas pilsētas Kārlailas viesnīcā, fiksējusi spokainas figūras klātesamību un dažādas neizskaidrojamas parādības, kas notiek viesnīcas bārā.

Viesnīcā strādājošais personāls apgalvo, ka ēkā notiek dīvainas lietas, ko loģiski izskaidrot nav iespējams. Viņu vārdu patiesumu apliecina viesnīcas mājaslapā nesen izvietotais video fragments.

Tā, piemēram, kamera bārā fiksējusi baltu "dejojošu" gaismu, bet brīdi vēlāk - patvaļīgu vīna pudeļu krišanu no vitrīnas, kas sabiedējusi vienu no darbiniekiem.

Bāra īpašnieks Pīters Bredberijs pret spoka izdarībām gan attiecas ar veselīgu humora devu un stāsta, ka bezmiesas huligānam ir laba gaume.

"Acīmredzot spoks priekšroku dod sarkanvīnam un izvēlas diezgan dārgu alkoholu. Piemēram, vakar vakarā viņš sasita "Kilikanoon" markas vīnu, kas pudelē maksā 27 dolārus," Bredberijs stāstījis izdevumam "Australian Telegraph".

Savukārt pilsētas iedzīvotāji ir pārliecināti, ka tur noteikti plosās vecais onkulis Pīters - dīvainis, kas viesnīcā dzīvojis deviņdesmito gadu sākumā un bijis biežs šī bāra apmeklētājs. Onkulis viesnīcā arī nomiris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!