Foto: Reuters/Scanpix

Britu izdevums Newsweek šonedēļ publicējis fotogrāfiju, kas satraukusi daudzus britu prātus – tajā redzams, kā viņu mīlule, 1997. gada augustā autokatastrofā bojā gājusī Velsas princese Diāna (attēlā pa kreisi), varētu izskatīties 50 gadu vecumā.

Šis fotoattēls publicēts dažas dienas pirms 1. jūlija, kad princese Diāna atzīmētu savu 50 gadu jubileju - tā kā sievietes dzīve pārtrūka 36 gadu vecumā, fotoattēla veidošanā izmantota īpaša datorprogramma, kas ļāvusi viņu padarīt vecāku un piedāvāt cilvēkiem variantu, kā Diāna varētu izskatīties, ja vēl būtu dzīva.

Izdevums ne tikai uzmodelējis Diānas iespējamo izskatu pusmūžā un radījis attēlu, kurā viņa kopā ar savu jauno vedeklu Keitu dodas uz savām dzimšanas dienas svinībām, bet arī piedāvājis savu versiju par to, kāda varētu būt viņas dzīve šajā vecumā.

Saskaņā ar šo versiju princesei Diānai būtu 10 miljoni sekotāju Twitter tīklā, viņa mitinātos Ņujorkā un būtu precējusies vēl vismaz divas reizes - viens no viņas vīriem būtu bijis Dodi al Fajeds, kurš arī gāja bojā traģiskajā nelaimes gadījumā Parīzē, bet par viņas labāko draugu būtu kļuvis pirmais vīrs, princis Čārlzs. 

Newsweek rakstā arī pieļauts, ka, gadiem ejot, Diāna nebūtu zaudējusi savu stila izjūtu, bet dabisko novecošanas procesu viņa mēģinātu palēnināt, izmantojot botoksa injekcijas.

Protams, Diāna sekotu arī daudzu slavenību piemēram un būtu aktīva dažādu sociālo tīklu lietotāja - starp viņas draugiem Facebook vietnē būtu gan dažādi valstvīri, gan šovbiznesa darboņi un citas populāras personas, bet pati kundze ar dažādiem ierakstiem regulāri atskaitītos par savu ikdienu sekotājiem.

Šis princesei Diānai veltītais Newsweek numurs Lielbritānijā, protams, tiek strauji izpirkts, tomēr konservatīvie briti, kā jau ierasts, pauduši neapmierinātību, ka tiek apgānīta bojāgājuša cilvēka piemiņa.

Foto: Reuters/Scanpix

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!