Foto: Privātais arhīvs
Kādam fotogrāfam amatierim izdevies iemūžināt ļoti neparastu kadru, pēc kura Norfolkas grāfistes iedzīvotāji ar pārliecību secinājuši, ka viņu dzīvi uzrauga pats Dievs.

Tradicionāli par Dieva izredzēto grāfisti tiek dēvēta Jorkšīra, taču pēc 56 gadus vecā Džeremija Flečera izplatītās fotogrāfijas situācija ir krasi mainījusies.

Flečers šo bildi uzņēmis nelielajā Brejas pilsētiņā, pastaigājoties pa pludmali. Debesis, pēc fotogrāfa vārdiem, ilgstoši bija apmākušās, bet tad pēkšņi starp mākoņiem parādījās neparasts veidols.

"Es sapratu, ka figūra izskatās kā vīrieša seja ar bārdu, tāpēc steidzīgi uzņēmu dažus kadrus ar telefonu. Šķita, ka augšā kāds tur pagriežas, lai uzmestu pēdējo skatienu jūrai," vēlāk vietējiem medijiem skaidroja foto autors.

Viņš ir pārliecināts, ka seja visvairāk atgādina Vecās derības Dievu, taču tikpat labi tas varētu būt arī Šons Konerijs vai Karls Markss.

Atšķirībā no fotogrāfa daudzi citi Norfolkas iedzīvotāji ir pārliecināti, ka tas noteikti bijis Dievs, kurš laipni uzrauga dzīvi viņu grāfistē. Par to nav šaubu arī grāfistes padomes loceklim Čārlzam Džoisam.

"Katrs, kas te dzīvo, zina, ka Norfolka ir īpaša vieta. Bet tagad mēs šim apgalvojumam esam guvuši arī apstiprinājumu no augšas," mediji citē Džoisa vārdus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!