Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
"Esmu precējusies ar Maikla Džeksona spoku" – tā apgalvo amerikāniete Ketlīna Robertsa, kuras stāstu par dzīvi ar popmūzikas karaļa spoku apraksta medija "New York Post" izklaides sadaļa.

Amerikāniete Ketlīna Robertsa ir pārliecināta, ka viņas mājā iemitinājies pirms 12 gadiem mirušā mūziķa Maikla Džeksona spoks. Vēl vairāk – viņš ir pat precējies ar Robertsu, abi dzīvo gluži kā vīrs un sieva, tikai... bez seksa. Gaišreģe vēsta, ka popmūzikas karalis viņu ir arī bildinājis, pasniedzot rozā saderināšanās gredzenu.

Robertsa apgalvo, ka Džeksona gars izpaužoties dažādi, piemēram, viņš izmantojot sievietes ķermeni, lai dejotu, dziedātu un ēstu. Džeksons visu laiku esot "iekšpus" Robertsas ķermeņa, arī brīžos, kad viņa dodas uz tualeti. Viņi to darot kopā. Bet visvairāk par visu Džeksonam patīkot ēst cepumus un kopā jautri pavadīt laiku.

Kas Džeksona spokam nepatīk? Izrādās, Džeksons sākot spuroties brīdī, kad Robertsa vedina uz romantiskām sajūtām, piemēram, glāstot viņam muguru – lūk, glāsti Džeksonam ne pārāk ejot pie sirds. Tiklīdz Robersta ar viņu gribētu intīmāku sakaru, mūziķis sākot uzburt biedējošas vīzijas. "Mums ir kāpumi un kritumi, bet kopumā esmu ļoti priecīga, ka viņš ir izvēlējies mani par savu sievu. Viņš izturas pret mūsu attiecībām tā, it kā mēs nudien būtu laulāti. Es nevaru pārstāt Maiklu mīlēt," paudusi kundze, kura izsenis bijusi Džeksona daiļrades fane.

Sociālajos tīklos Keitlīna Robertsa sevi piesaka kā leģendārās Merilinas Monro reinkarnāciju. Robertsa noliedz, ka viņas īpašajām spējām uztvert mirušo un garu pasauli būtu jelkāds sakars ar šizofrēniju, raksta "New York Post".

Kā zināms, izcilais mūziķis Maikls Džeksons devās mūžībā 2009. gada jūnijā, būdams 50 gadus vecs. Kā oficiālais viņa nāves iemesls nosaukta pēkšņa sirdsdarbības apstāšanās medikamentu pārdozēšanas dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!