Foto: Privātais arhīvs
Džons Bernsaids un Šona Bekhauza no Jorkšīras apgalvo, ka, pārskatot savas muzejā uzņemtās fotogrāfijas, atklājuši vairākas bildes, kurās redzama maza meitenīte – spoks no Viktorijas laikmeta.

Jorkas pilī muzejā viņi kopā ar savu dēlu Džonu viesojušies pirms diviem gadiem, un jau toreiz sajūtas bijušas neizskaidrojami dīvainas.

Tikai nesen vīrietis jakas kabatā atradis sava vecā mobilā tālrunā atmiņas karti ar fotogrāfijām, bet, kas tās tikušas apskatītas uz datora, ģimeni gandrīz pārņēmušas šausmas, jo trīs bildēs skaidri bija saskatāms meitenītes siluets.

"Tas ir pietiekami, lai kļūtu par paranoiķi. Tagad katru reizi, kad iedomājos par šīm fotogrāfijām, man pa muguru sāk skraidīt skudriņas," vietējiem medijiem stāstījis 27 gadus vecais vīrietis.

Viņš atzīst, ka iepriekš spokiem nav ticējis, taču tagad laiku pa laikam viņu piemeklējot panikas lēkmes.

Ģimene brīdināta, ka pilī, kur fotogrāfijas uzņemtas, spoki redzēti arī iepriekš, taču nekādu iespaidu tas, protams, nebija atstājis. Runā, ka tur periodiski atskan spoku kliedzieni un vaidas, tāpēc citi tūristi viņus pat "medī" ar īpašo viedtālruņa aplikāciju GhostApp.

"Tajā dienā muzejā nekādas meitenītes nebija - par to esmu pilnīgi pārliecināts," uzstāj Bernsaids.

Muzeja darbinieki, komentējot šīs fotogrāfijas, teikuši, ka viņiem nav ne jausmas, kas varētu būt nofotografētais spociņš, tomēr nekāds pārsteigums tas viņiem neesot.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!