Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Lielu mediju un sociālo tīklu lietotāju ievērību izpelnījies ģimenes foto, kurā saskatīts kaut kas ļoti neparasts – mistiska roka, kas nepieder nevienam no bildē redzamajiem cilvēkiem.

28 gadus vecā Rinīsa Trelfa pirms aptuveni septiņiem gadiem kopā ar ģimeni pavadījusi brīvdienas Mančestras apkaimē. Toreiz pastaigas laikā uzņemts foto, kurā tikai nesen sieviete pamanījusi dīvainu ērmību, vēsta "Caters News Agency" aģentūra.

Ģimenes kopbilde uzņemta pie mūrīša, kas apjož ezera krastu. Nesen, pārskatot vecas fotogrāfijas, Rinīsa pamanījusi, ka konkrētajā bildē uz mūra rēgojas roka. Tuvāk papētot attēlu, viņa secinājusi – ekstremitāte nepieder nevienam no iemūžinātajiem cilvēkiem.

Sievietei ir tikai viens izskaidrojums – bildē piefiskēta spoka vai kādas pārdabiskas būtnes roka. "Es uzreiz sapratu, ka tas ir neizskaidrojams fenomens. Man pārskrēja tirpiņas, un es sāku raudāt, man kaklā bija kamols, uzmetās zosāda, biju pārbijusies.

Es esmu pilnīgi pārliecināta, ka aiz mums neviens nestāvēja. Turklāt citā bildē, kas uzņemta dažas sekundes vēlāk, roka vairs nav redzama," stāstījusi sieviete.

Rinīsa ievākusi informāciju par Dovstounas rezervātu, kur uzņemta bilde, un noskaidrojusi – šai vietai ir gara, tumša pagātne, kuru apvij vairāku cilvēku traģiskas nāves.

Vēl jo biedējošāks ir fakts, ka mistiskā roka ar pirkstiem it kā norāda uz vienu no vīriešiem tai blakus. Kā atklājusi Rinīsa, šis puisis pirms dažiem gadiem nomiris.

"Jautājums, kas neliek man mieru, ir – vai tā ir kāda zīme no aizsaules? Man ir aizdomas, ka bildē iemūžinātā dvēsele ir kaut kā saistīta ar manu ģimeni," sacījusi Rinīsa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!