Uzreiz pēc Ziemassvētku nosvinēšanas makten paveicies kādai 38 gadus vecai sievietei Sārai Kreinai no Orpingtonas pilsētas Kentas grāfistē – skaidri saskatāma mūsu pestītāja Jēzus Kristus seja viņai parādījusies uz svaigi izmazgātas zeķes.

"Es pēc mazgāšanas veļu biju izkārusi uz visu nakti un tikai pret rītu pamanīju seju uz zeķes. Tūlīt pasaucu savu puisi, un arī viņš teica, ka skaidri saskata seju uz zeķes. Tā seja ir redzama gan no priekšas, gan profilā. Mēs vienkārši nespējām tam noticēt," bitu medijiem stāstījusi satrauktā Sāra.

"Es uzreiz uzņēmu dažas fotogrāfijas un parādīju tās savai ģimenei un draugiem. Viņiem tas šķita ļoti jautri, bet mēs esam pārliecināti, ka tā ir zīme - vienīgi nezinām, kas tieši par zīmi," stāstījusi Sāra.

Sieviete nosprieda, ka būtu labi zeķe saglabāt kā svētu relikviju, tomēr, kad tā tik noņemta no veļas šņores, tā nedaudz paburzījās un pestītāja sejas kontūras vairs nebija tik skaidri saskatāmas.

Šobrīd uz brīnumu nāk skatīties daudzi sievietes paziņas un kaimiņi, bet Sārai pat ienācis prātā, ka relikviju vajadzētu nodot vietējai baznīcai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!