Foto: LETA

Pareģojot 2016. gadā gaidāmos notikumus pēc kosmosa prognozēm, ezotērikas eksperte un kosmosa norišu pazinēja Elita Drāke atklāj, ka visvairāk nelaimju gaidāms gada pirmajā pusē. Cietīšot tieši politiķi.

"Principā līdz pagājušā gada beigām visiem jau bija jātiek galā ar saviem neatrisinātajiem jautājumiem. Pēdējais laiks, kad to varēja izdarīt, bija pilnmēness - 25. decembris. Tad vajadzēja nokārtot nenokārtotos rēķinus, izrunāt nepateiktos vārdus, atvainoties, nokārtot naudas saistības," sarunā ar DELFI Izklaide uzsver eksperte.

Viņa atklāj, ka tiem, kas līdz gada izskaņai tikuši galā ar saviem uzdevumiem, šis gads sāksies uz pozitīva viļņa. Tiem, kuri pēdējos divus gadus bijuši rātni un izdarīgi, 2016. beidzot būs laiks, kad baudīt padarītā augļus.

Savukārt tiem, kuri 2016. gadā iesoļojuši ar neatrisinātām problēmām, gaidāmi grūti laiki. "Viss iekrātais turpinās gāzties virsū. Kosmosā ir ļoti kārtīga grāmatvedība, ko diemžēl nevar teikt par lietām uz zemes," skaidro Drāke.

Ar vislielākajām bažām viņa šajā sakarā skatās uz situāciju valsts pārvaldē. Gada izskaņā tajā valdīja pamatīgas jukas, un tas noteikti nenesīs neko labu.

"Man tas ļoti, ļoti nepatīk. Pirmkārt, paši politiķi šādā veidā bojā sev karmu. Jau nekārtības mājās un atvilktnēs var spēcīgi atspēlēties, iedomājieties, ko tādā gadījumā nozīmē nekārtība valstī!

Es ko tādu jau paredzēju, bet atzīšos, ka negaidīju no valdības tik primitīvu līmeni. Sākumā par to visu pārdzīvoju - par Straujumu, Āboltiņu, bet galu galā sapratu, ka tam nav jēgas.

Visām šīm personām šogad pašām būs jāatbild kosmosa priekšā. Un labi nebūs," ar baisu pareģojumu klajā nāk kosmosa norišu pazinēja. Viņa prognozē, ka tieši politiskā ziņā gads nāks ar īpaši daudzām nekārtībām.

"Es jūtu, ka līdz pat rudenim politikā par neko nebūs īstas skaidrības. Iespējams, vēl ilgāk - viss atkarīgs no pašu politiķu sirdsapziņas tīrības," skaidro Drāke.

Taču tajā visā ir arī kāda pozitīva vēsts. Drāke atklāj, ka, ja salīdzina ar iepriekšējo gadu, kas bija ļoti smags, šo viņa tomēr redz saulaināku. Taču, kā jau iepriekš uzsvērts, viss atkarīgs no katra paša - labie un sliktie katrs saņems pēc nopelniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!