Foto: AFP/Scanpix

Bijušais ASV prezidents Bils Klintons šonedēļ telekanāla ABC sarunu šovā atzinies, ka, joprojām tic ārpuszemes civilizācijas pastāvēšanai un tam, ka kādu dienu citplanētieši varētu ierasties uz Zemes.

Klintons televīzijas šovā stāstījis, ka, ieņemot ASV prezidenta amatu, savulaik kopā ar palīgiem devies uz tā dēvēto 51 zonu Nevadā, lai pārliecinātos, cik patiesas ir runas par to, ka tur izveidotajā slepenajā karabāzē ASV varasiestādes slēpj pierādījumus, kas apliecina citplanētiešu eksistenci.

Tāpat, izmantojot savu prezidenta statusu, Klintons interesējies arī par runām, ka 1947. gadā Ņūmeksikas štata pilsētā Rouzvelā ir atrasts avarējis NLO. Bijušais prezidents esot rūpīgi izpētījis visus ar tā dēvēto Rouzvelas incidentu saistītos dokumentus. Klintons apgalvo, ka noteikti būtu pavēstījis amerikāņiem par citplanētiešu eksistenci, ja viņam būtu izdevies iegūt drošticamu informāciju, kas to apliecina.

Vienlaikus Klintons atzīst, ka, lai arī esot prezidenta amatā, viņam nav izdevies iegūt apstiprinājumu tam, ka ASV dienestiem būtu pierādījumi par citplanētiešu pastāvēšanu, viņš pats vēl arvien tic, ka kaut kur visumā eksistē ārpuszemes civilizācijas.  

"Es nebrīnīšos, ja kādreiz pie mums atlidos citplanētieši. Es tikai ceru, ka viņi neuzvedīsies tā, kā "Neatkarības dienā"," izteicies bijušais ASV prezidents, gan atzīstot, ka citplanētiešu iebrukumam varētu būt arī pozitīvas sekas, proti, visa cilvēce būtu spiesta apvienoties, ja to apdraudētu citplanētieši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!