Foto: Publicitātes foto
Kāds Dienvidāfrikas Republikas kristiešu draudzes mācītājs saviem sekotājiem regulāri liek ēst zāli – pēc viņa vārdiem, šādā veidā cilvēki nonāk "tuvāk Dievam".

Kā redzams "Rabboni Centre Ministries" draudzes mājaslapas attēlos, mācītāja Lesego Daniela aicinājumam atsaukušies desmitiem kristiešu, bet daži no viņiem pēc zāles saēšanās apvēmušies.

Garankuvas pilsētas draudzes garīgā līdera metodes jau izraisījušas pretrunīgu reakciju visā pasaulē, bet pats Daniels apgalvo, ka ticīgs cilvēks, lai pabarotu savu ķermeni, var ēst pilnīgi jebko.

"Jā, mēs ēdam zāli un lepojamies ar to, jo tas demonstrē, ka ar Dieva palīdzību mēs varam darīt pilnīgi visu," izdevums "South Africa Times" citē kādu draudzes locekli.

Viens no ticīgajiem apgalvo, ka ar zāles ēšanu izdziedinājis iekaisušu kaklu, bet kāds cits pēc pārciestas triekas atkal atsācis staigāt.

Pats mācītājs savu metodi nav komentējis, bet pēdējais ieraksts viņa "Facebook" profilā vēsta: "Dievs ir visur, un Viņa cilvēki par to tagad ir pārliecinājušies!"
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!