Foto: Instagram.com/vadim.chernomorov/
Cilvēkus, kuri savu ķermeni bagātīgi izrotājuši ar tetovējumiem un pīrsingiem, ir grūti nepamanīt, un sociālie tīkli ir vieta, kur vairot savu popularitāti. Visnotaļ lielu atpazīstamību iemantojis arī Vadims Černomorovs no Krievijas, kura izskats ir gana ekscentrisks. Lai neteiktu vairāk.

Vadims ir video blogeris un ķermeņa modifikāciju meistars. Arī viņš pats ieguldījis daudz darba un laika, lai pārveidotu savu izskatu.

Vadima galvu, deniņus un daļu sejas klāj iespaidīgi tetovējumi. Savukārt ausis puisis izskaistinājis ar lieliem tuneļiem. Tāpat arī viņam ir vairāki pīrsingi, savukārt ķermeņa modifikāciju meistara tēla odziņa ir šķeltā mēle un vampīra zobiņi.

Tam, kā Vadims vada savas dienas, iespejams sekot līdzi ar sociālo tīklu starpniecību. Gan "Instagram" tīklā, gan vietnē "VKontakte" viņam ir vairāki tūkstoši fanu.

Savukārt visvairāk fanu viņam ir "YouTube" tīklā. Viņa video kanālam ir vairāk nekā 26 tūkstoši abonētāju, kas regulāri tiek aplaimoti ar dokumentāliem sižetiem par tetovēšanos, pīrsingu duršanu un citām ķermeņa izskaistināšanas metodēm.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!