Foto: DELFI

Vestbromvičas pilsētā Anglijā novērošanas kameras fiksējušas kādu neparastu ainu – bārā no krēsla pilnīgi neizskaidrojamā veidā pēkšņi pazuda iPhone viedtālrunis, kas radījis aizdomas par kādas pārdabiskas būtnes uzdarbošanos.

Bāra menedžeris, 30 gadus vecais Adžejs Kohans, ir pilnīgi pārliecināts, ka viņa viedtālruni ir nozadzis spoks, un kā apliecinājumu savām aizdomām vīrietis parādījis novērošanas kameru video.

Atceroties liktenīgā vakara notikumus, cietušais pastāstījis, ka viņš vēlu naktī ieradies bārā, lai pārbaudītu dokumentus, bet tad uz brīdi pametis galdu, lai papļāpātu ar citiem bāra darbiniekiem.

Telefonu viņš atstājis uz krēsla, jo ap to laiku bārā bijuši tik maz cilvēku, ka par zādzībām uztraukties neesot bijis nekāds pamats, tomēr, atgriežoties savā vietā, Adžejs secinājis, ka viedtālrunis pazudis.

Pēc tam visi kopīgiem spēkiem pārmeklējuši telpas, tomēr telefons nav atradies, un tad nolemts apskatīties novērošanas kameru safilmēto materiālu, kurā redzams, kā viedtālrunis pēkšņi pazūd no krēsla, kur tas bija nolikts.

"Tas ir īsts trakums. Es nespēju paskaidrot, kas īsti notika, jo manam iPhone nebija uzstādīta vibrozvana funkcija, kā dēļ tas varētu nokrist, un vispār zādzības brīdī tas bija izslēgts. Viss izskatījās tā, it kā neredzamais cilvēks būtu to nozadzis," sūkstījies cietušais, kurš gan savu telefonu nākamajā dienā atradis citā bāra zāles malā.

Arī citi bāra darbinieki ir pārliecināti, ka krogu apsēdis kāds pārdabisks spēks - par to liecinot gan dažādi mistiski notikumi dzertuvē, gan fakts, ka, piemēram, suņi šai vietai metot lielu līkumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!