Foto: Privātais arhīvs
Kāda 16 gadus veca angļu meitene jutās šokēta, kad ģimenes dārzā uzņemtajā fotogrāfijā saskatīja vīrieša apveidu vecmodīgā katliņcepurē un apmetnī.

Tomēr Šarlotes Vīringas uzņemtais attēls ir, iespējams, pirmais spoka portrets, kas iemūžināts iPad, vēsta laikraksts Daily Mail.

Ģimenes locekļi apgalvo, ka vīrietis, kas jau iesaukts par Džeku, pēdējos četrus gadus regulāri apciemo ģimenes māju Vārdgrīnbārslijā.

Šarlote dārzā vēlējās nofotografēt tur ielidojušu meža balodi, bet attēlā ieraudzīja "Džeka" aprises, kas pārsteidza visu ģimeni. "Kāpjot pa kāpnēm, viņa bija ļoti bāla un ar pirkstiem bungoja pa iPad, jo tur bija Džeka attēls," laikrakstam pastāstīja viņas māte Džiliana.

Pagājušajā gadā Šarlote savu vecāku istabā redzējusi sievieti zilā kleitā ar šalli ap pleciem un bērnu rokās. Džiliana uzskata, ka šī vīzija kaut kādā veidā varētu būt saistīta ar Džeku.

"Man viņa ļoti žēl, jo, šķiet, viņš meklē savu sievu un bērnu. Manuprāt, viņš varētu vienkārši doties tālāk, bet es nezinu, kas viņš ir un kāpēc viņš te parādās," sacīja Džiliana.

Savukārt Šarlote atzīst, ka labprātāk nebūtu redzējusi spokaino seju, kas viņai radījusi baiļu un nepatikas sajūtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!