Turcijā pasaulē nācis jērs-mutants - veterinārāsti pēc dzemdību pieņemšanas šokēti atklājuši, ka lopiņam ir cilvēciski sejas vaibsti, atsaucoties uz Turcijas ziņu aģentūru sniegto informāciju raksta Krievijas mediji.

Dīvainais radījums pasaulē nācis ar ķeizargrieziena palīdzību, bet veterinārārsti nav spējuši glābt jēra dzīvību, un viņš miris jau mātes miesās.

Speciālisti secinājuši, ka kroplīgais jērs cilvēka vaibstus ieguvis, jo viņš, atrodoties vēl aitas dzemdē, nav saņēmis pietiekami daudz vitamīnu. Neraugoties uz jau izdarītajiem secinājumiem, speciāli izveidota veterinārārstu komisija turpinās šī fenomena izpēti.

Aizvadītā gada pēdējās dienās līdzīgu pārsteigumu, pieņemot govs dzemdības, piedzīvoja kādas Igaunijas fermas īpašnieki - pasaulē nāca teļš ar divām galvām.

Lai gan igauņu tautas ticējumi vēsta, ka divgalvaina teļa piedzimšana liecina par kara tuvošanos, šī jaundzimušā teliņa īpašnieks pauda uzskatu, ka šādas radības nākšana pasaulē ir pierādījums tam, ka beidzot noslēgusies ekonomiskā krīze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!