Dīvains objekts, kas izpaužas kā septiņi mirgojoši "punktiņi" uz Mēness virsmas, kļuvis par īstu mīklu dažādu nozaru speciālistu aprindās – tagad daudzi lauza galvu, vai tā ir daļa no citplanētiešu kuģa, vai arī kāda slepena bāze.

Trīsstūrainā anomālija uz Mēness, ap kuru izraisījušās visneparastākās teorijas, pirmo reizi fiksēta ar "Google" karti - to atklājis interneta lietojās ar segvārdu "WowForReeel", un viņš video sižetu ar savām aizdomām izvietojis arī "YouTube" kanālā.

Pirmatklājējs visiem interesentiem un skeptiķiem piedāvā pašiem par šo dīvainību pārliecināties - "Google Moon" programmā atliek vien ievadīt koordinātes 22042'38 0,46 N un 142034'44 0,52 E.

"Vai tas vienkārši ir krāteris vai kaut kas cits? Tas objekts patiešām eksistē, tas nav viltojums, un man nav ne jausmas, kas tas ir. Neko līdzīgu es neesamu saskatījis nevienā no krāteriem," pie video raksta autors.

Dīvainais objekts sastāv no septiņiem gaismas avotiem, un tas patiešām atgādina citplanētiešu bāzi vai kosmosa kuģi - vismaz tā ir pārliecināts vairākums ufologu, kas par šo "brīnumu" uz Mēness jau izteikušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!