Foto: Kadrs no video

Tīmeklī vienas diennakts laikā milzīgu ievērību iemantojis vietnē YouTube publicēts video, kurā iemūžinātas paranormālās aktivitātes, ko savā mājā nofilmējusi kāda sieviete Īrijā. Viņas dzīvesvietu apsēdis poltergeists, un tas nekaunīgi šiverējies pa virtuvi.

Lielākie britu mediji vēsta, ka īriete Eislinga Mērfija iemūžinājusi unikālu skatu - kāda neredzama būtne viņas virtuvē pārbīdījusi dažādus priekšmetus, kratījusi griestu lampu un virinājusi trauku skapīša durvis. Zinātāji jau pavēstījuši, ka video nofilmēta poltergeista blēņošanās.

Tiesa, šis nav vienīgais sižets, kurā Eislija piefiksējusi spocīgās būtnes nedarbus. Līdzīgu video sieviete tīmeklī publicējusi arī pirms nedēļas. Kā liecina viņas Facebook profilā pieejamā informācija, mājiņa, kurā īriete šobrīd mitinās, atrodas nomaļā vietā, nekurienes vidū.

Kā vēsta Eislija, poltergeista izklaides pieņēmušas apgriezienus, un šonedēļ viņa atkal piefiksējusi, kā neredzamā būtne šiverējas viņas virtuvē. Turklāt spoks nemaz nav iebildis pret to, ka viņa grabināšanās un māžošanās tiek iemūžināta.


Eislija saviem Facebook draugiem un sekotājiem pavēstījusi, ka poltergeista izdarības kļūstot arvien baisākas, un, ja būtne turpinās spokoties, viņai nāksies mainīt dzīvesvietu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!