Teksasas štata pilsētas Hjūstonas apkaimē pēdējo 11 dienu laikā vismaz trīs reizes redzēts kāds neparasts dzīvnieks, kuru daudzi vietējie iedzīvotāji noturējuši par mītisko čupakabru jeb kazu vampīru.

Dzīvnieks ne tikai klīdis pa reģionu, bet arī Bafalo līcī atstājis neparastus pēdu nospiedumus. Šie nospiedumi, kā arī kāda aculiecinieka fotogrāfijas sabiedrību pārliecinājušas par to, ka lieta nav tīra.

"Liels, garš, smailām ausīm, garu asti, bez ādas vai - precīzāk - bez vilnas, zem kuras redzami pelēki plankumi," tā klaiņojošo dzīvnieku raksturojis kāds no teksasiešiem.

TV žurnālisti pieaicinājuši vietējo dzīvnieku ekspertu, kurš izteicies, ka zvēra fiziskās īpatnības izskatās kā vairāku suņu dzimtas dzīvnieku apkopojums, sākot no koijotiem un beidzot ar pieradinātu dingo.

Tāpat eksperts pieļāva, ka tas ir kāds sugas sajaukšanās produkts, jo Hjūstona esot pazīstama vieta, kurā cilvēki vai nu pērk dažādus eksotiskus dzīvniekus, vai arī "izveido" tos paši.

"Pilnīgi iespējams, ka tas ir kādu suņu dzimtas dzīvnieku jauktenis, jo cilvēki te bieži vien mākslīgi rada jaunas sugas, tad palaiž viņus savvaļā, bet pēc tam atkal noķer un stāsta, ka esot atraduši," sižetā stāsta eksperts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!