Pavasaris ir emocionāla uzbudinājuma laiks ne tikai cilvēkiem, bet arī citplanētiešiem – pēdējā laikā virs mūsu planētas fiksēti vismaz pieci nezināmi lidojoši objekti, bet pēdējais no tiem nofilmēts debesīs virs Londonas.

Kā vēsta izdevums The Mirror, video krātuvē YouTube publiskotais video fragments pa iluminatoru filmēts lidmašīnas, kas tobrīd atradusies virs Lielbritānijas galvaspilsētas.

Video redzams starp mākoņiem lidojošs dīvains tumšs disks ar borta ugunīm. Kādā brīdī operators attēlu pietuvina, tomēr saprast, kas īsti redzams, nav iespējams.

Tiesa, nav arī skaidrs, kā skaidrās debesīs virs lidostas varētu parādīties šāds objekts, tāpēc interneta lietotāji piedāvā visdažādākos izskaidrojumus.

"Bez šaubām, tas ir citplanētiešu kosmosa kuģis. Esmu redzējis daudzus video ar nezināmiem lidojošiem objektiem, un varat man ticēt, ka šis ir vispārliecinošākais," raksta kāds no komentētājiem.

Savukārt kāds cits pauž sašutumu par viltojumu: "Par ko jūs te runāja? Tas ir rupjš viltojums. Autors vienkārši nofotografējis laivu un "iemontējis" to mākoņos!"

Katrā gadījumā video fragments izpelnījies visai lielu atsaucību, un dažu dienu laikā to noskatījies vairāk nekā ceturtdaļmiljons cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!