Foto: Imgur.com/user/SamuelBThorne

Aizvadītajā nedēļā Lielbritānijas karaliene Elizabete II nosvinēja apaļu jubileju – viņai apritēja 90 gadi. Par godu šim zīmīgajam notikumam tapis asprātīgs atjautības uzdevums.

Jau vēstīts, ka par godu karalienes jubilejai tika publiskots ģimenes foto ar četrām karaliskās ģimenes paaudzēm – Elizabeti un britu prinčiem Čārlzu, Viljamu un Džordžu, kuri attiecīgā secībā ir nākamie rindā uz troni.

Imgur lietotājs Semjuels Torns foto nedaudz pārveidojis – viņš tajā ar bilžu apstrādes programmas palīdzību iemontējis 90 karalienes ģīmīšus un izaicinājis internetu tos visus atrast.

Foto, kurā apslēpti Elizabetes ģīmīši, publicēts vietnē Imgur, un neilgā laikā tas izpelnījies lielu popularitāti. Bilde apskatīta vairāk nekā 50 tūkstošus reižu, un par asprātīgo atjautības uzdevumu raksta arī mediji.

Uzreiz gan jāatzīmē, ka uzdevums nav tik vienkāršs, kā sākumā varētu šķist – ne tikai visu prinču sejas aizstātas ar karalienes portretiem. Viņas ģīmītis veikli paslēpts arī aiz aizkariem, iemontēts mēbeļu dekorācijās un visur, kur vien tas iespējams.

Can you spot all 90 Queen's heads?
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!