Foto: F64

Šonedēļ par Latvijas mēroga virālo sensāciju kļuva kārtējais kluba Piens video, kurā trillera cienīgā stilā cilvēki tika aicināti uz Jaunā gada sagaidīšanas svinībām populārajā izklaides vietā.

Režisora Oskara Rupenheita īsfilmā ar nosaukumu Polka balles kurpēs/Hitgirls ir viss - pieticīgi tērptas daiļavas, jutekliski kadri un sarunas, retro spēkrati, ieroči, asinis un citas veiksmīga "grāvēja" neatņemamas sastāvdaļas.

Lai gan video tapis vienkārši kā reklāma ballītei, īsā laikā tas kļuva populārs pašmāju interneta lietotāju vidū, atkārtojot iepriekšējo Piens radīto video panākumus, bet tagad ar fotogrāfa Laura Vīksnes gādību iespējams ielūkoties arī video tapšanas aizkulisēs Dailes teātrī, kas ir vēl aizraujošākas par pašu video.

Jau vēstīts, ka video producējis Mārtiņš Mielavs, bet spraigajos notikumos filmējušies Romija Nesenberga, Daniela Vētra, Agnese Rukšāne, Inese Rapa, Juris Skuja, Iveta Rozentāle, Horens Stalbe, Uldis Orlovskis, Kristaps Alsbergs, Evita Apenīte un Imants Bukovskis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!