Foto: Instagram.com/therealredskull/
Plastiskās ķirurģijas sniegtās iespējas ir neierobežotas, ko arī apliecina venecuēlieša Henrija Rodrigesa (attēlā) pārsteidzošās pārvērtības – viņš darījis visu iespējamo, lai līdzinātos "Marvel" komiksu varonim, ļaundarim Sarkanajam Galvaskausam (Red Skull).

Šobrīd 38 gadus vecais Henrijs no Karakasas jau agrā bērnībā sācis fanot par Kapteiņa Amerikas pretinieku, un pieaugot viņš nav žēlojis naudu, lai kļūtu par Sarkanā Galvaskausa dzīvo līdzinieku.

Ārvalstu mediji vēsta, ka vīrietis iztērējis vairāk nekā 37 tūkstošus ASV dolāru, lai īstenotu bērnības sapni. Viņam veikto procedūru saraksts ir visai iespaidīgs – vīrieša galvā ievietoti implanti, viņa acāboli notetovēti melni, savukārt sejas āda izkrāsota sarkanā un melnā krāsā.

Tiesa, par baisāko procedūru viennozīmīgi uzskatāma deguna priekšējās daļas nogriešana. Šī operācija viņam palīdzējusi iegūt komiksu varonim raksturīgos vaibstus.

"Jāatzīmē, ka es nāku no ļoti vienkāršas un tradicionālas ģimenes. Ģimenei nebija viegli pieņemt manu dzīvesveidu, bet tas nemaina faktu, ka viņi joprojām ir mana ģimene un daļa no manis," intervijās ārvalstu medijiem par sevi stāstījis Sarkanais Galvaskauss.

Henrijs intervijās vienmēr uzsvēris, ka viņš ir ģimenes cilvēks – vīrietis ir precējies un viņam ir bērns.

"Galvenais, lai mans dēls Ārons Rodrigo spēj mani pieņemt un mīl mani. Man vienalga, ko saka citi. Man ir svarīgi justies laimīgam un apmierinātam ar sevi. Tāpat vienmēr atradīsies kāds, kurš mani nosodīs," skaidrojis Henrijs.

Vizuālās pārvērtības venecuēlietis uzsācis pirms aptuveni astoņiem gadiem. Savukārt viņa ķirurgs Emīlio Gonzaless, kurš savulaik studējis medicīnu, bet skolu tā arī nav pabeidzis, pastāstījis, ka pirms tam Henrijs veicis psiholoģiskus testus, kas apliecinājuši – viņš ir mentāli vesels.

#Repost @emiliobodymod with @repostapp ・・・ #redskull #bodymodificacion #bodmod #bodymods #bodymodification #emiliogonzalez #emiliobodymod

A photo posted by 💀💀RedSkull💀💀💀 (@therealredskull) on Oct 12, 2016 at 6:42am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!