Foto: DELFI

Populārais pašmāju mūziķis Andris Kivičs, kurš kā vienu no savām labajām īpašībām vienmēr minējis tiešumu, Twitter sociālajā tīklā pamatīgi sarājis mūzikas apskatnieku Uldi Rudaku (attēlā), kurš bija atļāvies publicēt, Kivičaprāt, ļoti muļķīgu jociņu.

Žurnālists un mūzikas dzīvs norišu atspoguļotājs Rudaks savus sekotājus sociālajos tīklos bieži vien priecē ar dažādām dzīves atziņām, bet svētdienas naktī publicētais ieraksts ne pa jokam saniknojis Kiviču.

"Katrs, kurš dzimst, reiz mirs. Ekonomiski ideālas nākotnes labad jāaizliedz iešļākt spermu sievietē, ja nav līdzekļu potenciālā mazuļa bērēm," svētdienas naktī prātojis Rudaks.

Pirmdienas rītā uz šo ierakstu reaģēja Kivičs, atzīstot, ka tas ir slimākais, ko viņš pa ilgiem laikiem ir dzirdējis.

"Pārspēji pats sevi, Uldi. Malacis. Lūk, kad Rudakveidīgie zēni sāk degradēties pa īstam, tad viņi kļūst ciniski pret visskaistākajām lietām pasaulē," žurnālistu kauninājis mūziķis, kurš sev raksturīgajā atklātībā nav vairījies arī no kāda stiprāka vārda.

"Ja tu lieto vārdus "mazulis" un "finansēt bēres" vienā teikumā prikola pēc, tad tu esi debils. (Kivičs gan lieto nepareizu šī vārda formu "debīls". - Red. piez.) Katrs, kam ir bērni, man piekritīs," viedokli par Rudaku un viņa ierakstu rezumējis Kivičs.

Pirmdienas pēcpusdienā Rudaks savā Twitter profilā publiski cenās izlīgt mieru ar Kiviču.

"Salīgstam mieru, jo zinu, ka esmu par vāju, lai kautos ar Tevi, turklāt negribu nonākt vienā upuru sarakstā ar Juri Milleru," ar atsauci uz seno Millera un Kiviča konfliktu izlīgumu centās rast Rudaks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!