Foto: instagram.com/pixeefox/
Ārvalstu mediju ievērības lokā atkal nonākusi par sociālo tīklu sensāciju kļuvusī 25 gadus vecā zviedru izcelsmes modele Piksija Foksa (attēlā), kura skaistuma vārdā izoperējusi sešas ribas. Dakteri brīdinājuši sievieti, ka viņas dzīvībai draud pamatīgas briesmas.

Izdevums The Mirror ziņo, ka ar plastiskajām operācijām apsēstā šmaugā vidukļa īpašniece nesen viesojusies rumāņu televīzijas kanāla Kanal D raidījumā Wow Biz, kurā viņa stāstījusi par ribu izņemšanu un citām ķirurģiskajām procedūrām, kas viņai veiktas.

Raidījumā piedalījies arī plastikas ķirurgs, kurš brīdinājis Piksiju, ka viņas dzīvībai draudot briesmas. Speciālists apgalvojis, ka sešu ribu izņemšana pamatīgi izmainījusi viņas ķermeņa anatomiju un sieviete nedrīkst staigāt bez korsetes.

Kā skaidrojis dakteris, korsete vai kompresijas apsējs ir obligāta prasība, lai Piksija izdzīvotu. Tiesa, viņš arī piebildis, ka visu diennakti to valkāt nav prāta darbs, jo vidukļa sažmiegšana rada papildus slodzi nierēm un citiem iekšējiem orgāniem, taču Foksas gadījums esot "īpašs".

Jau vēstīts, ka Piksija pasaules slavu iemantojusi, pateicoties apsēstībai ar plastiskajām operācijām. Viņa pēc iespējas vairāk vēlas līdzināties multeņu varonei trusenei Džesikai jeb Jessica Rabbit.

Lai īstenotu savu sapni, Piksija ne tikai palielinājusi savas krūtis un veikusi virkni citu plastisko operāciju, bet arī ļāvusies sarežģītai manipulācijai, kuras laikā izņemtas sešas ribas.

Meitene pirms pāris gadiem no Zviedrijas pārcēlusies uz ASV, un dažādās intervijās ārvalstu medijiem Piksija pastāstījusi, ka viņai veiktas 15 plastiskās operācijas, kuras kopumā izmaksājušas 120 tūkstošus ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!