Foto: Publicitātes foto

Pēdējo dienu laikā viedokļu krustugunīs nonācis šovs Saimnieks meklē sievu un tā dalībnieki Gunda Jandava un Ģirts Brumsons (abi attēlā). Sākotnēji sakašķējušies, Brumsons un Gundas aizstāvis Edgars Toretto izrunājušies kā vīri un pieņēmuši nopietnu kopīgu lēmumu.

Pēc skandalozās šova sērijas, kurā tika parādīts abu potenciālo mīlnieku konflikts, Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto metās vainot Brumsonu par neadekvātu izturēšanos pret dāmu, kamēr pats Brumsons skaidroja, ka Gunda ir tā, kura taisa kašķi no nekā un nepamatoti mētājas ar apvainojumiem.

Abi vīrieši pat publiski saplūcās portālā Facebook, un nu tapis zināms, ka ar to viņu saruna nebeidzās. "Uzrunāju Ģirtu privāti Facebook, atklājot, ka man par Gundas aizstāvību neko nemaksā. Es vienkārši kā vīrietis vēlos aizstāvēt dāmu, pār kuras galvu diemžēl šobrīd gāžas tik daudz negāciju," DELFI Izklaidei tālāko notikumu gaitu atklāj Toretto.

Eksperts atklāj, ka sākumā Ģirts bijis mazliet dusmīgs par to, ka Toretto nomelno viņu, lai aizstāvētu meiteni. Taču, tā kā gan Toretto, gan Brumsons ir cienījami džentlmeņi, abi izrunājušies kā īsti vīri, nemētājot nekādus apvainojumus viens otra virzienā.

"Es sapratu arī to, kā jūtas Ģirts, kad meitene, kura sākumā likās iemīlējusies, pēkšņi meta kažoku uz otru pusi, jo pie apvāršņa parādījies viņas bijušais. Savukārt Ģirts saprata mani un manu vēlmi aizstāvēt nabaga meiteni, pār kuras galvu tagad gāžas visas pasaules negācijas.

Arī Ģirts atzinās, ka par spīti visam, viņam palicis žēl Gundas, jo visi tagad ķengājas par šo meiteni," stāsta Toretto. Abi vīrieši vienojušies un izlēmuši par īstu vīriešu cienīgu rīcību.

Tā vietā, lai turpinātu publiski skandalēties, Ģirts un Toretto vienojušies, ka atstās visu aizvainojumu pagātnē un vairs neturpinās mazgāt netīro veļu, kas būs tikai un vienīgi Gundas labā.

"Mums abiem ar Ģirtu ir žēl tās meitenes. Gunda taču tagad nevarēs mierīgi aiziet uz klubu - viņu tur apēdīs bez sāls! Tāpēc savā un Ģirta vārdā es lūdzu tautu pārstāt jebkādus spriedelējumus par Gundas un Ģirta attiecībām, pārstāt ķengāties, pārstāt vainot Gundu.

Kas bijis, tas bijis. Ģirts uz Gundu nekādu aizvainojumu netur, un to nevajadzētu turēt arī citiem. Arī mēs ar Ģirtu esam salīguši mieru. Visi ir guvuši mācības, dzīvosim tālāk. Liksim Gundu mierā un ļausim arī viņai mierīgi dzīvot tālāk," lūgumu tautai izsaka tās uzticamais eksperts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!