Foto: Privātais arhīvs

Ne tik sen atpakaļ par īstu sensāciju kļuva Anastasija Reskosa un Kventins Dehārs (abi attēlā) – Bārbijas un Kena līdzinieki no Francijas. Tagad tapis zināms, ka ērmīgā pārīša skaistā mīla pajukusi.

Šobrīd 24 gadus vecais Kventins un par viņu trīs gadus jaunākā Anastasija par pāri kļuva pusaudžu gados. Savukārt, sasniedzot pilngadību, abi ar skubu metās veikt dažādas plastiskās operācijas, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos saviem bērnības elkiem – lellei Bārbijai un viņas draugam Kenam.

Kventins dažu gadu laikā savā ķermenī ieguldījis vairāk nekā 108 tūkstošus eiro, savukārt Anastasija par dažādām plastiskajām operācijām izšķērdējusi vismaz 150 tūkstošus eiro. Sākotnēji pārīša operācijas apmaksājuši jauniešu turīgie vecāki.

Tiesa, lai gan abu mīlas stāsts šķita tikpat perfekts kā Bārbijas un Kena dzīvesstils, Anastasija un Kventins izšķīrušies. Lūzuma punkts attiecībās noticis, kad daiļava no blondīnes pārtapusi par bruneti.

"Jau labu laiku likās, ka atsvešināmies, bet pēdējais salmiņš bija tas, ka viņa blondos matus pārkrāsoja tumši brūnus. Kenam nepatīk brunetes!

Es vēlējos, lai visu mūžu pavadām kopā un dzīvojam kā Bārbija un Kens, bet Anastasija vairs nevēlējās piepildīt šo sapni," izdevumam "Mail Online" šonedēļ stāstījis Kena līdzinieks.

Kventina gaitām līdzi iespējams sekot šeit, savukārt Anastasijas – šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!