Tūkstošiem svētceļnieku apsēduši kādu baznīciņu Argentīnā, kur Jēzus Kristus attēls sācis raudāt asinis. Vietējais priesteris jau paziņojis, ka šķidrums sūcoties no ievainojumiem pieres kreisajā pusē, kur kristiešu pestītāja pieri savainojis ērkšķu vainags, ziņo The Daily Mail.

Dīvaino - un vietējai baznīcai potenciāli ļoti ienesīgo - atklājumu piektdien izdarījuši divi vīrieši, kuri par to paziņojuši priesterim Horhem Ganduram. Priesteris uzreiz paņēmis šķidruma paraugus, lai ar ķīmisku analīžu palīdzību noskaidrotu, vai tās patiešām ir cilvēka asinis.

Tomēr, ņemot vērā, ka dieva asiņu paraugi, ar kuriem salīdzināt iegūto šķidrumu, zinātniekiem nav pieejami, nav skaidrs, pie kādiem secinājumiem šī analīze varētu novest.

Kad mediji izziņojuši, ka mazajā baznīciņā "Kristus sācis raudāt asinis", tas uzreiz izraisījis lielu satraukumu vietējo iedzīvotāju starpā, kuri pūļiem steidzās uz baznīcu izbaudīt potenciālo brīnumu. Tūkstošiem svētceļnieku sākuši pulcēties ap baznīcu, tomēr vietas trūkuma dēļ daudziem cilvēkiem nācies raudāt un krist reliģiskā ekstāzē pat vairāku kvartālu attālumā no tās.

Pieaugot svētceļnieku sajūsmai, katoļu baznīca aicinājusi pagaidām pret parādību izturēties ar piesardzību, ņemot vērā, ka šāda veida "atklājumi" pagājušā gadsimta laikā mērāmi simtos, bet tikai dažus no tiem pati baznīca atzinusi par patiesiem brīnumiem.

Pirms pieciem gadiem Itālijā lielu ažiotāžu izraisīja kāda tēva Pija statuja, kad tā sāka "raudāt asinis." Pārbaudēs gan atklājās, ka asinis pieder sievietei, tādēļ diez vai tās varētu būt nākušas no šī tēva Pija.

Arī Mango visai bieži rakstījis par līdzīgām parādībām, kad Jēzus Kristus izvēlējies ticīgajiem par sevi atgādināt, parādoties uz dažādiem ikdienas dzīvē lietotiem priekšmetiem, piemēram, piededzinātas cepešpannas dibena, gludekļa vai tualetes durvīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!