Foto: Privātais arhīvs

ASV 'vislabāk pelnošā' prostitūta Alise Litla iesūdzējusi tiesā Nevadas štatu negūto ienākumu dēļ.

Nevadā, tāpat kā daudzviet citur, ir pilnībā slēgta bordeļu darbība Covid-19 pandēmijas dēļ. Prostitūta, kura sevi pozicionē kā vislabāk pelnošo mīlas priesterieni valstī, štatu iesūdzējusi tiesā, vēsta "New York Post".

Reģionā jau kopš 17. marta ir slēgti publiskie nami. Pati Alise Litla strādā bordelī "Moonlite Bunny Ranch" Maundhausas pilsētā Nevadas štatā – tas ir legāls un licencēts prieka nams, kas darbojas kopš 1955. gada. Kopumā Nevadā ir 21 legāls bordelis.

Alise Litla pēc izglītības ir psiholoģe un attiecību eksperte. Jomas speciālisti lēš, ka 30 gadus vecā prostitūta tiešām varētu būt visdārgākā seksa darbiniece ASV, jo viņas gada ienākumi mērāmi viena miljona dolāru apjomā.

Jaunā sieviete vērsusies Nevadas varas iestādēs ar iesniegumu, ka bordeļu "lokdauna" dēļ kupls skaits prostitūtu ir zaudējušas savus ienākumus. Litla uzsver, ka laika periodā no 17. marta virkne citu pakalpojumu sniedzēju drīkstējuši atsākt darbu, taču prieka nami ne. "Tā ir klaja diskriminācija attiecībā uz legālajiem seksa darbiniekiem," uzskata Litla. Viņa pati sev nodarītos zaudējumus vērtē 15 000 ASV dolāru apmērā.

Zaudējot iespējas strādāt dzīvā kontaktā ar klientiem, Alise Litla izlīdzas ar rosīšanos internetā. Viņa izveidojusi savu kontu aplikācijā "OnlyFans", kur var notikt intīmas tikšanās tiešsaistē. Tāpat Alise izveidojusi kontu ziedojumu vākšanas platformā "GoFundMe", kur vāc naudu tiesāšanās vajadzībām. Tam nepieciešami 50 tūkstoši dolāru; līdz šim savākta apmēram piektā daļa, raksta "New York Times".

Starp citu, viņas pseidonīms Litla ("little") ir atsauce uz pašas īso augumu, proti, slavenā prostitūta ir tikai 1,42m gara. Darbu slavenajā "Moonlite Bunny Ranch" viņa sāka 2016. gadā. Savu popularitāti viņa kaldina arī internetā: "Instagram" platformā mīlas priesterienei seko jau vairāk nekā 100 000 cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!