Foto: Shutterstock
Plašāka sabiedrība šoruden iepazīstināta ar jaunu pētījumu par seksu. Austrālijā izskaitļots, cik ilgi vajadzētu mīlēties, lai lielākais vairums ļaužu pilnībā apmierinātu savu seksuālo apetīti.

Izdevums "Mail Online", atsaucoties uz Lielbritānijā bāzēto seksa rotaļlietu, apakšveļas un intīmpreču internetveikalu "Love Honey", kas veicis aptauju Austrālijā, vēsta, ka šis maģiskais cipars esot 30 minūtes. Lielākajai daļai ļaužu ar pusstundu pilnībā pietiktu, lai viņi izjustu apmierinājumu.

Nav gan zināms, cik respondentu piedalījušies pētījumā, bet tiek vēstīts, ka 40% aptaujāto atzinuši, ka viņi ar seksu vislabprātāk nodarbotos aptuveni pusstundu. Tiesa, ne visiem tā ir dzīves realitāte. Daudziem nākas samierināties ar uz pusi īsāku laiku.

Liela daļa aptaujas dalībnieku norādījuši, ka viņi realitātē mīlējas tikai aptuveni 15 minūtes, bet 16% respondentu atklājuši, ka viņiem nākas samierināties ar desmit baudas minūtēm, kas ir pārāk maz, lai remdētu savu seksuālo apetīti.

Kā norādījusi seksa eksperte Treisija Koksa, cilvēkiem gan nevajadzētu krist panikā par pētījuma datiem, jo katrs cilvēks ir individualitāte.

"30 minūtes dažiem cilvēkiem varētu šķist pārāk maz, bet citiem – pārāk daudz," izdevumam sacījusi seksa eksperte, piebilstot, ka pats svarīgākais tomēr esot partneru savstarpējā saikne un sapratne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!