Foto: Privātais arhīvs

Kamēr Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto priecīgs sludina, ka atradies viņa svītas gandrīz mēnesi pazudušais BMW, auto eksperti masveidā sākuši ņirgāties par auto it kā atrašanu. Lietpratēji, salīdzinot pazudušā un atrastā auto attēlus, secinājuši, ka "atradies" pavisam cits auto.

Latvijas BMW īpašnieku vortāla bmwpower.lv lietotāji pēc Toretto paziņojuma metušies atmaskot Toretto. "Salīdziniet nozagto un "atrasto" e60, zagļi ir tik labi bijuši, ka uzlikuši shadowline.

Domāju, ka šī ir vienkārši cita lamata, kas nopirkta Lietuvā," secina BMW pazinēji. Eksperti uzjautrinās par Toretto negaidīto veiksmi. Ja citas nozagtās mašīnas tiek atrastas ar noskrūvētām detaļām, Toretto braucamo zagļi pirms atdošanas gādīgi uzfrišinājuši par vairākiem tūkstošiem.

"Viļņā it kā atgūtajam automobilim ir nevis hromētās logu līstītes, kā redzams bildēs ar nozagto BMW, bet gan jau melni matētas. Arī riteņu diski ir cita dizaina un dārgāka modeļa. Būtiski, ka "atgūtajam" BMW ir papildus aprīkojumā pieejamās sportiskās "M" pakotnes buferi un sliekšņi.

Vēl atšķiras bagāžnieka vāks, kas ir no modernizētā BMW 5. sērijas modeļa," DELFI Izklaidei skaidro viens no BMW īpašnieku vortāla biedriem.

Savukārt Facebook kopiena Interesanti fakti jau sveic Toretto ar auto atrašanu un godina ar īpašu ierakstu un foto kolāžu. Tajā ikvienam interesentam iespējams atrast atšķirības starp pazudušo un "atrasto" bembi.

"Interesanti fakti ar Izmeklētāju Capu noskaidroja, ka lietuviešu bandīti bailēs ir mazliet modificējuši Toretto bembi. Iespējams pat ieguldījuši vairākus tūkstošus eiro, ja OEM detaļas. Dārgais bembis nu kļuvis vēl dārgāks, urā!" par lietuviešu bandītu smalko atvainošanos Latvijas seksa ekspertam jūsmo Interesanti fakti.

Vēl kāda interesanta nianse - lai gan seksa svītas auto it kā atradies jau vairākas dienas, Iekšlietu ministrijas Informācijas centra datubāzē auto joprojām uzrādās kā izsludināts meklēšanā. Auto eksperti aicina Toretto, priecājoties par to kā "zagļi" viņu patiesībā apdāvinājuši, neaizmirst arī oficiāli paziņot par auto atrašanu.

Acīgākie turklāt internetā atraduši sludinājumu, kurā par 11 tūkstošiem Viļņā piedāvā iegādāties tieši tādu pašu automobili, kādu nupat "atradis" Toretto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!