Foto: Privātais arhīvs

Brazīlijas futbola izlases un Sanktpēterburgas kluba Зенит uzbrucējs Halks (attēlā) negribot, bet visai nepatīkami pievīlis savu nacionālās izlases partneri – vārtsargu Djego Kavaljeri.

Pēc tam, kad Brazīlijas izlase izcīnīja Konfederāciju kausu, futbolists savos sociālajos tīklos publiskoja komandas ģērbtuvē uzņemtu fotogrāfiju ar nupat iegūto trofeju rokās.

Taču Halks nepievērsa uzmanību, ka fotogrāfijas dibenplānā, aptinies ar dvielīti, redzams Kavaljeri ar apskatei izkārtiem "debesu zvaniem".

Pamanījis, ka bijušais Liverpool un tagad Fluminense kluba vārtsargs redzams šādā kompromitējošā brīdī, Halks fotogrāfiju izdzēsa, taču to jau bija pamanījusies saglabāt sporta prese.

Kurioza apspriešanā iesaistījās daudz cilvēku, tostarp arī Kavaljeri sieva - skaistā brazīliešu modele Daniela Karvalju.

Vietējais izdevums modelei piedāvāja sarīkot foto sesiju, kurā viņa pozētu tieši tādā pašā veidā ar dvielīti, taču saniknots par sievas piedauzīgo uzvedību, Kavaljeri paziņoja, ka no viņas šķirsies.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!