Foto: Vida Press
21 gadu vecā brazīliešu modele Dženifera Pamplona (attēlā) jau kopš agras bērnības sapņojusi iegūt tikpat šmaugu vidukli kā slavenajai lellītei Bārbijai. Nesen viņai veikta ribu izņemšanas operācija, un tās rezultātus daiļaviņa atrādījusi pikantā pludmales fotosesijā.

Dženiferas vārds plašsaziņas līdzekļos izskanēja aizvadītajā gadā, kad nomira viņas vīrs Kelso Santebanjess, kurš bija pazīstams kā pats slavenākais brazīliešu izcelsmes "dzīvais Kens".

Puisis bija veicis neskaitāmas plastiskās operācijas, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos lelles Bārbijas draudziņam Kenam. Tiesa, viņam tika atklāts vēzis. Baiso slimību tā arī neizdevās uzveikt, un Kelso bija vien 20 gadus vecs, kad viņš nomira.

Drīz pēc puiša nāves sēru māktā Dženifera publiski paziņoja, ka apņēmusies turpināt sava mīļotā vīrieša iesākto. Meitene solīja darīt visu iespējamo, lai pamazām pārtaptu par "dzīvo lelli".

Ārvalstu mediji vēsta, ka Dženiferas iedvesmas avots ir lellīte Susi, kas dēvējama par brazīliešu analogu pasaulē pazīstamajai rotaļlietai Bārbijai.

Dženiferai veiktas 12 plastiskās operācijas desmitiem tūkstošu ASV dolāru apmērā. Pēdējās un arī bīstamākās procedūras laikā viņai izņemtas vairākas ribas.

Pēc operācijas jauniņās modeles viduklis kļuvis šmaugs kā lellītei. Tāpat viņai veikta tauku atsūkšana, deguna formas korekcija, botoksa injekcijas un neskaitāmas citas procedūras.

Dženifera šobrīd jau atkopusies no operācijām. Rētas uz viņas ķermeņa ir sadzijušas, un ar daudzo procedūru rezultātiem modele palepojusies fotosesijā, kuras ietvaros viņa bikini pozējusi pludmalē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!