Foto: Instagram.com/damianiandressa/
Teju katrā valstī dzīvo vismaz viena lellītes Bārbijas līdziniece, un arī Brazīlija nav nekāds izņēmums. Šajā zemē "dzīvās lelles" titulu izpelnījusies 23 gadus vecā skaistuma blogere un veterinārārste Andresa Demiani (attēlā).

Izdevums The Daily Mail vēsta, ka daiļava sevī iemieso visas labākās Bārbijas īpašības - šmaugu vidukli, garas, slaidas kājas, lielas acis, blondus matus un piemīlīgu sejiņu. Turklāt Andresa līdz šim nav veikusi nevienu plastisko operāciju, lai apzināti līdzinātos lellītei.

Kā pastāstījusi brazīliete, viņas vidukļa apkārtmērs ir aptuveni 50 centimetri, taču viņa nekad mūžā nav badojusies vai sportojusi, lai uzturētu sevi formā. Vienīgās fiziskās aktivitātes, kuras veic Andresa, ir pastaigas ar saviem suņiem.

Skaistule apgalvojusi, ka viņa vienmēr nedaudz līdzinājusies lellītei. Kad Andresa pieaugusi, viņa savu sejiņu iemanījusies izcelt ar pavisam minimāla grima palīdzību.

Tiesa, kā atklājusi "dzīvā Bārbija", brazīlieši sadalījušies divās nometnēs - daļa apbrīno viņas daili, savukārt citi nespēj noticēt, ka viņa nekad nav veikusi plastiskās operācijas.

Meitene pastāstījusi, ka reti kurš, ieraugot viņu, spēj palikt vienaldzīgs. Turklāt daudzi Andresai apgalvojuši, ka viņa ļoti līdzinoties ne tikai Bārbijai, bet arī Elzai no multenes Ledus Sirds (Frozen).

Lai visai pasaulei pierādītu, ka Bārbijas cienīgu izskatu iespējams iegūt tikai ar grima palīdzību, viņa vietnē YouTube izveidojusi skaistuma blogu (tas apskatāms šeit), kurā dalās ar pamācošiem video, kā pārtapt par lellīti.

Tāpat izskatīgajai meitenei izveidots Instagram foto blogs (tas apskatāms šeit), kuram jau ir gandrīz 80 tūkstoši sekotāju, un Andresa faniem nekautrējas parādīt savu seju arī bez grima.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!