Foto: Instagram.com/ascendity
Britu mediju ievērības lokā nonācis 20 gadus vecais latvietis Elvis Bogdanovs no Aberdīnas Skotijā. Jauneklis uzmanību piesaistījis ar savu pārdrošo hobiju – viņš asas izjūtas gūst, balansējot uz augstceltņu jumtiem.

Šopavasar par Elvi, kurš ir arī modelis un treneris, izlasāmas publikācijas vairākos britu medijos, tostarp arī tabloīdos "The Sun", "The Daily Mail", "Mirror" un vairākos citos.

Par pēkšņo slavu puisim jāpateicas savam ekstrēmajam hobijam, kas sevī ietver augstceltņu virsotņu iekarošanu, balansēšanu uz jumtu korēm un nereti arī karāšanos aiz vienas rokas vairākus simtus metru virs zemes.

Elvis, savus piedzīvojumus dokumentē sociālajos tīklos, un jau pirms aptuveni diviem gadiem viņa vārds parādījās Skotijas presē, kad sabiedrību pārsteidza un arī šokēja video, kurā jauneklis balansēja uz ceļamkrāna.

"Es to daru, jo tā ir mana kaislība. Katram ir kāda aizraušanās, ja viņi pazīst šo sajūtu, viņi mani sapratīs," toreiz presei stāstīja Elvis.

Iekarot virsotnes Elvis nereti dodas kopā ar ar savu draugu Metjū, kurš palīdz visu iemūžināt, un šopavasar pārgalvis presei pastāstījis, ka viņam jau sen izdevies pārvarēt baiļu sajūtu, kas viņu atturētu no bīstamu triku izpildīšanas.

Tajā pašā laikā arī Elvis norādījis – viņš ar parkūru nodarbojas jau labu laiku un ir izkopis savas prasmes, bet citiem gan viņš videoklipos un foto redzēto iesaka nemēģināt atkārtot.

View this post on Instagram

A post shared by U R B E X | T R A V E L (@ascendity) on Jan 23, 2019 at 9:33am PST

"Kad es izpildu savus trikus, cilvēki man ir teikuši, ka tas liek skudriņām skriet pa viņu muguru vai pirkstiem vai ka viņiem kļūst dīvainas kājas. Es izbaudu, ka varu cilvēkiem sniegt mini sirdslēkmes," skotu izdevumam "The Daily Record" šopavasar stāstījis Elvis.

Par jaunā puiša izdarībām runā ne tikai sabiedrība un prese, bet arī lepojas tuvinieki. "Tikai 20 gadi, bet tāda enerģija, spēks un drosme," portālam "Delfi" savu brāli uzslavē Elvja māsa Vita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!