Foto: Privātais arhīvs
Krievu dziedātājas Ņušas (Nyusha) koncerta baudīšana Rīgā slavenību frizierim Marselino (attēlā) beigusies ar uzsistām acīm un pārsistu degunu. Atraktīvais meistars koncerta norises vietā esot piekauts, un vakars viņam beidzies policijas iecirknī.

"Biju uz Ņušas koncertu "Studio 69", labi pavadīju vakaru, daudz naudas notērēju. Taču beigās mani piekāva apsargi," "Delfi Izklaidei" satraucošus jaunumus atklāj Marselino.

Frizieris pilnībā izslēdz iespēju, ka būtu pats kā izaicinājis apsardzi vai radījis klubā nekārtības. "Nekad tā nedaru. Pirmo reizi 29 gadu laikā dabūju pa seju. Biju pašā priekšā, dejoju. Pēc ceturtās dziesmas bija sitiens un pēc tam vēl viens no diviem apsargiem.

Tad es policiju uz "Studio 69" izsaucu," notikumus rekonstruē Marselino. Viņš nenoliedz, ka koncerta laikā uzvedies "ļoti atraktīvi", "savādāk dejojis" un "par daudz gorījies", taču šovmenis spriež, ka apdraudējis nevienu viņš neesot.

Uz koncertu šķēru pavēlnieks devies vienatnē, turklāt jau pusotru stundu ātrāk, lai ieņemtu labāko vietu pie pašas skatuves.

"Šobrīd jūtos normāli, caur degunu grūti elpot. Policijā nozīmēja ekspertīzi, saka, ka maznozīmīgi miesas bojājumi," stāsta Marselino. Viņš apņēmies braukt uz ekspertīzi un cīnīties par savu taisnību.

"Policijā trīs reizes prasīja, vai tiešām vēlos iesniegumu rakstīt. Protams, ka uzrakstīju," teic Marselino. Viņš esot pilnīgi drošs, ka saplūcies ar apsardzi, ne vienkārši apmeklētājiem. "Pēc tam vēl aizbraucu atpakaļ uz klubu ar diviem lieliem džekiem, kuri mēģināja noskaidrot, par ko, bet apsargi atteicās atbildēt.

To, ar kuriem apsargiem man bija konflikts, atceros tikai daļēji, jo sitiens bija tāds, ka filma man pazuda uz pāris sekundēm," atceras zvaigžņu frizieris.

Marselino ir saskumis, ka gaidītais Ņušas koncerts izvērties tik nelāgi. "Atraduši, kuru piekaut. Būtu vienkārši palūguši, lai pametu klubu, ja kaut kas nebija tā. Policijai teicu, lai paņem video materiālus, kur redzams, kā un par ko mani sit. Nezinu, vai viņi to darīs," uz taisnīgu tiesu cer frizieris.

"Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļa "Delfi Izklaidei" apstiprināja, ka Valsts policija ir saņēmusi informāciju par konfliktu naktsklubā Tērbatas ielā.

"Ir uzsākta administratīvā lietvedība par miesas bojājumu nodarīšanu. Šobrīd ir nozīmēta ekspertīze un izmeklēšanā tiek skaidroti precīzi notikušā apstākļi," vēsta policijas pārstāve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!