Foto: Publicitātes foto

Jau gandrīz gadu Riču ģimene (attēlā), kas zināmu popularitāti ieguva pēc piedalīšanās LNT šovā Dziedošās ģimenes, cietusi no izspiešanas mēģinājumiem, bet šonedēļ grupas dalībnieki saņēmuši zvanu ar konkrētiem draudiem.

"Naktī uz trešdienu saņēmām zvanu ar prasību - ja nesamaksāsim 10 tūkstošus latu un turpināsim uzstāties, ar mums publiski izrēķināsies," sarunā ar izklaides portālu Mango saņemtos draudus apstiprina Riču ģimenes runasvīrs Kaspars Pudniks.

Viņš neslēpj, ka visi trīs dziedošie puiši šobrīd ir patiesi nobažījušies par savām dzīvībām, jo viņu rīcībā esošā informācija liecina, ka draudētāji ir cilvēki ar nopietnu kriminālo pagātni.

Pudniks gan konkrētus vārdus izvairās nosaukt, jo "neesot pierādījumu", bet viņi zinot, "no kuras puses pūš vējš" un baidās par savu drošību, jo šie cilvēki esot darījuši "vissliktākās lietas". Tāpat Riču ģimenei esot aizdomas, ka anonīmie ļaundari ir čigānu izcelsmes.

"Lieta ir nopietna, jo šo cilvēku darbi neliek šaubīties par to, ka viņi savus draudus varētu īstenot. Pagājušo nakti neesam gulējuši, un visi trīs bijām pie manis. Esam ne pa jokam sastresojušies," stāsta Pudniks.

Viņš arī atklāj, ka kolektīva dalībniekiem šobrīd tiek organizēta papildus apsardze, kas Riču ģimeni pavadīs uz koncertiem, kas plānoti jau tuvākajā nedēļas nogalē, kā arī puiši nolēmuši rakstīt iesniegumu policijai.

"Es gan nojaušu, ka policija neko nevarēs uzsākt, kamēr nav bijis slepkavības mēģinājums. Un mūs arī brīdināja, ka, ja iesaistīsim policiju, būs jārēķinās ar sekām. Ceru, ka mūs tagad pa vienam neizķers, " situācijas sarežģītību izklāsta Pudniks, paužot apņēmību cīnīties ar izspiedējiem un noliedzot, ka vēsts par izspiešanu varētu būt PR gājiens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!