Foto: Vida Press
Sieviete ar lielākajām dabiskajām krūtīm pasaulē ir spiesta algot apsargus, kuru uzdevums ir neļaut apbrīnotājiem viņu vajāt un mēģināt pieskarties milzīgajiem dabas dotumiem.

Amerikāniete Annija Hokinsa-Tērnere (attēlā), kuras krūšu izmērs ir 102ZZZ, televīzijas TLC raidījumā Strange Sex atklāja, ka ir slavena ne tikai dzimtajā Atlantā, bet arī citās valstīs - tas viņai izdevies, pateicoties Ginesa rekordu grāmatā iekļautajām krūtīm.

Bērnībā Anniju krūšu dēļ izsmēja, bet tieši tās palīdzējušas viņai izveidot karjeru kā "fantāzijas modelei" ar pseidonīmu Norma Stica. Viņa piedalījusies 250 fetiša video klipos, kurus pati arī režisējusi.

Šobrīd milzīgo krūšu īpašniece un divu bērnu māmiņa (pēc 13 gadus ilgušas laulības viņas vīrs nesen nomira) piedalās televīzijas šovā, kura uzmanības centrā ir neparasti seksuāli fetiši.

Viņa par savu izskatu runā ar lepnumu: "Neviena sieviete nelīdzinās man, esmu viena no miljona. Mani var imitēt, bet atkārtot - nē. Man ir apsardze, jo aptrakuši cilvēki neliek man mieru."

Lai gan Hokinsas-Tērneres krūtis sver 50 kilogramus, viņa nekad nav apsvērusi iespēju veikt to samazināšanas operāciju. "Nekad neesmu domājusi gulties zem naža. Kāpēc labot kaut ko tādu, kas nav salūzis?" viņa retoriski jautā.

Patiesībā gan Hokinsas-Tērneres izskats ir slimības - gigantomastijas - izpausme. Slimība izpaužas kā lēna, bet progresējoša krūšu audu palielināšanās. Arī pati Annija atzīst, ka milzu krūtis ikdienā sagādā problēmas.

"Ja vēlos noliekties, bet izdaru to nepareizi, man ir sāpīgi. Ja man ilgi jāstāv kājās, pamatīgi sāp pleci," sieviete sūrojas. Grūtības sagādā arī automašīnas vadīšana - viņa, piemēram, nevar lietot drošības jostu.

Tomēr Annija labprāt pozē fotogrāfiem, un nesen viņa pat izrādījusi savu makten lielo krūšturi, kas, protams, ir izgatavots pēc pasūtījuma, jo veikalos tādus nopirkt nevar.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!