Foto: Reuters/Scanpix

Lielvaru politiskā dzīve sociālo tīklu lietotājiem turpina piedāvāt pērles, kas raisa fantāziju un uzlabo omu. Pārmaiņus pēc galvenais varonis šoreiz nav ASV prezidents Donalds Tramps, bet gan Kanādas un Francijas līderi.

Par daiļo un šarmanto Kanādas premjerministru Džastinu Trudo internets sajūsminās jau labu laiku, bet nu viņam ir pievienojies jaunievēlētais Francijas prezidents Emanuels Makrons (abi attēlā).

Makrons vairākkārt pamanījās izcelties aizvadītajā nedēļā notikušajā NATO samitā Briselē. Viņš parādīja savu stingro raksturu un nostāju, sasveicinoties ar Trampu. Tas notika pēc ASV prezidenta bēdīgi slavenā izgājiena ar Melnkalnes premjera pagrūšanu, lai pats nokļūtu priekšplānā.

Pirmajā epizodē Makrons "uzmeta" Trampu, kad, satiekot pasaules līderu grupu, sākumā izvēlējās sveicināties ar trim citiem valstu līderiem, liekot ASV prezidentam nolaist savas sveicienam paceltās rokas.

Otrā epizode bija vērojama Makrona privātajā tikšanās reizē ar ASV vadītāju. Makrona rokasspiediens bija tikpat stingrs kā Trampa, liekot abu valstu līderu roku kauliņiem izspiesties gluži baltiem. Makrons ilgi turēja Trampa roku savā ciešajā tvērienā, un daudzi sprieda, ka sveicienam bijis spēcīgs zemteksts.

Tagad internetu sajūsminājušas fotogrāfijas no G7 samita Sicīlijā, kad beidzot satikušies abi Kanādas un Francijas līderi.

Daudzi interneta asprāši velk līdzības ar populāro TV šovu "Vecpuisis", apspriežot romantisko ainu uz ziediem rotātās terases, bet citi sajūsminājušies, ka Makrons neesot spējis atraut acis no Trudo. Savukārt pasaules mediji abu attiecības nodēvējuši par "bromance", apvienojot vārdus "brothers" un "romance".

"Delfi Izklaide" piedāvā apskatīt dažas "Twitter" lietotāju versijas par simpātisko līderu tikšanos.

"Džastins Trudo izskatās kā "vecpuisis", un Makrons viņu tikko nozaga uz mirkli" –

"Un tagad – skūpsts" –

"Pat Emanuels Makrons nespēj beigt blenzt uz Džastinu Trudo kā apburts" –

"Atrodi kādu, kurš uz tevi skatās tāpat, kā Emanuels Makrons skatās uz Džastina Trudo" –

Savukārt citi jokojuši, ka Trudo savulaik bieži pavadījis laiku ar ASV bijušo preizdentu Baraku Obamu, bet nu šo "caurumu Trudo sirdī" aizpildot Makrons –


Dauziem šis šķitis kā burvīgs pirmais randiņš –

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!