Ja līdz šim ar skaudību lūkojāmies uz ārzemju vectētiņiem, kas ar dažādiem pārgalvīgiem trikiem pārsteidz interneta lietotājus, tad tagad skumt vairs nav iemesls – Daugavpils pusē uzradies ļoti drosmīgs opītis, kurš realizējis dārgu un pārgalvīgu triku.

Par vectēva paveikto portālu "Delfi" informēja jaunās "YouTube" zvaigznes mazmeita.

"Vectēvs dzīvo Šēderē, kas ir Daugavpils rajonā. Viņam ir 73 gadi, un te vienu dienu viņš izdomāja sataisīt savu "YouTube" kanālu, kuram iespējams sekot šeit. Viņš ļoti daudz laika pavada "YouTube", skatoties dažādus video. Redzēja video ar 6000 litriem "Coca Cola" un izdomāja paveikt šo triku ar divreiz vairāk kolas," stāsta mazmeita.

Viņš ar plēvi izklātā bedrē ielējis 12 000 litrus "Coca Cola" dzēriena un iebēris 40 kilogramus sodas, un, kad baseins pēc divu diennakšu darba bija gatavs, tajā tika noslīcināts "Audi" spēkrats.

Skaidrojošā video kungs atklāj, ka eksperimentam iztērējis 8000 eiro, un savākt šo summu palīdzējušas atvases, jo ar pensiju – aptuveni diviem tūkstošiem eiro gadā – šādam trikam nepietiktu.

Mazmeita atklāj, ka uzņēmīgajam opim ir četri bērni, kuri dzīvo ārzemēs, un vēl mazbērni, tā ka kopīgiem spēkiem izdevies realizēt vectēva ieceri.

Kā liecina Ceļu satiksmes drošības direkcijas informācija, trika veikšanai izmantotais 1989. gadā ražotais "Audi" ir uzskaitē, vasarā tam bija jāiziet kārtējā tehniskā apskate un nesen auto ir pārdots – pārreģistrācija veikta 20. oktobrī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!