Foto: Instagram.com/belfienation/
Dibentiņš mūsdienās kļuvusi par vienu no apjūsmotākajām ķermeņa daļām. Dažiem cilvēciņiem dupsis ir Dieva vietā, un šī iemesla dēļ sociālajos tīklos kā sēnes pēc lietus parādījušies foto blogi, kuros galvenā loma atvēlēta daiļām pēcpusēm.

Cilvēku sajūsmu nespēj aizēnot fakts, ka dibena galvenā funkcija ir izkārnījumu izvadīšana no ķermeņa. Tiek darīts viss, lai dupsis būtu pēc iespējas lielāks, apaļāks, tvirtāks un apetītlīgāks.

Reti kurš neko nav dzirdējis par selfijiem jeb pašbildītēm. Pirms kāda laika sociālajos tīklos popularitāti sāka gūt tēmturis "#belfie", kura ietvaros daiļavas dalās ar savu sēžamvietu selfijiem.

Laika gaitā tēmturis izpelnījies milzīgu ievērību. Sociālos tīklus ik dienu pārpludina desmitiem bildīšu ar dibena selfijiem jeb belfijiem, un interneta lietotāju aktivitāte liecina, ka sērga turpina izplatīties, bet izārstēt sabiedrību no šī neprāta nav iespējams.

Sākotnēji dupšu bildes tika papildinātas ar tēmturi "#belfie", taču laika gaitā tapuši arī vairāki krāšņi "Instagram" foto blogi, kuros tiek apkopoti simpātiski un kārdinoši dibeni – "Belfie Nation", "Belfie Queens", "Belfie Butt" un vēl daudzi citi.

Beautiful @frenchmelle #belfiebutt wonderful. #buttselfie #mask #girl #follow

A photo posted by Belfie Butt (@belfiebutt) on Mar 22, 2016 at 4:38am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!