Foto: Vida Press
Iespējams, prātīgāko lēmumu savā dzīvē pieņēmis Lielbritānijā dzīvojošais brazīliešu izcelsmes "dzīvais Kens" Rodrigo Alvess (attēlā). Vīrietis paziņojis, ka vairs neveiks plastiskās operācijas.

33 gadus vecais Alvess, kuram kopš 2004. gada veiktas 43 plastiskās operācijas, nesen piedalījies britu TV kanāla "Channel 5" realitātes šovā "Shock Docs". Viņš bijis pārraides jaunākās epizodes galvenā zvaigzne, kuras gaitām sekojusi līdzi filmēšanas grupa.

Raidījumā atspoguļota Alvesa vizīte plastiskās ķirurģijas klīnikā un viņa ikdienas gaitas. "Dzīvais Kens" TV skatītājiem un šova veidotājiem sagādājis pamatīgu pārsteigumu – viņš publiski paziņojis, ka vairs necentīsies savu ķermeni uzlabot mākslīgi.

Alvess pastāstījis, ka ne visas plastiskās operācijas bijušas veiksmīgas. Tā, piemēram, viņa deguns pārveidots septiņas reizes, un pēdējā procedūrā bijusi īpaši sarežģīta, jo vīrieša ožas orgāns nepieņēma agrāk ievietoto implantu.

Šī iemesla dēļ audi ap vīrieša degunu sāka atmirt. Tā sānā izveidojās liels caurums, kuru pēdējā operācijā nācās aizpakot.

Savukārt pirms aptuveni diviem gadiem Alvess gandrīz aizgāja pa skuju taku, jo silikons, kas tika ievadīts viņa bicepsos un tricepsos, nonāca asinsritē. Vīrieša ķermenis burtiski uzpampa, un dakteri knapi izglāba viņu no nāves.

Lai gan Alvess joprojām fano par lellītes Bārbijas draugu Kenu, veselība tomēr esot svarīgāka, tādēļ viņš nolēmis vairs negulties zem skalpeļa – turpmāk viņš veiks tikai tādas procedūras, kurās nav nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās.

Jau vēstīts, ka šovasar "dzīvais Kens" kādā sarunu šovā atklāja, ka kopumā par dažādām operācijām viņš jau iztērējis vairāk nekā 350 tūkstošus britu mārciņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!