Foto: Privātais arhīvs
Pēc jaunā seksa eksperta Edgara Toretto (attēlā starp meitenēm) drosmīgās atklāsmes par sava vīrišķā lepnuma izmēriem arī citi tautieši steidz analizēt savu mantību. Toretto dod savus eksperta padomus, lai mērījumi izdotos precīzi.

"Pastāv vairākas locekļa mērīšanas metodes. Es kā eksperts pastāvu uz to, ka erekcijas laikā peni mērīt nedrīkst, jo mērījumi var atšķirties atšķirībā no uzbudinājuma stāvokļa," DELFI Izklaidei satraucošu ziņu atklāj Toretto.

Viņš pats savu ficuku mērījis miera stāvoklī, iegūstot 16 centimetrus. Tātad erekcijas stāvoklī seksa eksperta zizlis ir vēl apjomīgāks. Taču pirms grābt lineālu un raut nost bikses, jāzina vēl daži svarīgi priekšnosacījumi.

"Vispirms mantību nepieciešams kaut kur atstutēt, jo, turot to pie lineāla ar rokām, džeks var nokrāpties un pastiept savu desiņu kādu centimetru garāku. Locekli mēra līdz galviņai, ādiņa vairs neietilpst garumā.

Un visu darām no priekšpuses - ne no olām," svarīgus aspektus atklāj Toretto. Seksa eksperts aicina latviešus, kad mērījums izdarīts, ziņot viņam par iegūtajiem rezultātiem, rakstot blogā nimfomans.lv.

"Gribu apkopot latviešu metamo izmērus. Mani kā ekspertu tas ļoti interesē," skaidro nācijas seksualitātes pētnieks. Kamēr puiši masveidā metas mērīt savus ficukus, arī meitenēm Toretto piedāvā nodarbošanos.

"Labās meitenes nokļūst paradīzē, sliktās - pie Toretto! Meklēju meitenes, kuras grib filmēties mana topošā TV šova treilerī un tā epizodēs, kļūt iekārojamas visā Latvijā un palīdzēt man locekļu mērījumos," kārdinošu piedāvājumu izsaka Toretto.

Kamēr puiši aizņemti ar lineāliem, eksperts mudina dāmas sūtīt savas fotogrāfijas un īsu informāciju par sevi uz casting@reproduction.lv.  "Varbūt tieši tu kļūsi par jaunā TV šova seju un Latvijas locekļu čempionāta tiesnesi," tā Toretto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!