Kāds auto eksperts nupat izvirzījis skarbu versiju Raivja Raspopova (attēlā) avārijas lietā – jaunais biznesmenis esot iebraucis grāvī, neveiksmīgi mēģinot driftēt. Jauniešu elks vairs nespēj klusēt – viņš atklāj un ar video parāda, ka ir īsts drifta nezvērs un izskaidro "ekspertam", kāpēc avārija izskatījusies pēc neveiksmīgas zīmēšanās.

Kā "Delfi Izklaidei" paziņo Raspopovs, spriedums par neveiksmīgu driftēšanu esot vairāk kā muļķīgs, jo šajā sfērā viņš jūtas kā zivs ūdenī. "Sen jau driftēju. Liktenīgajā vakarā biju aizbraucis nomazgāt auto.

Pusotru minūti mazgāju auto ar "mazgāšana ar mikropulveri" funkciju. Tad ieslēdzu funkciju "spodrināšana". Protams, mazgāju arī diskus un trāpīju uz riepām.

Spodrinātājs ir nedaudz eļļains un slidīgs – par to pēc tam pārliecinājos, uzsmērējot mazliet uz rokām. Tā kā kavēju svarīgu tikšanos, biju spiests braukt nedaudz ātrāk kā parasti," notikumus rekonstruē Raspopovs.

Pirmajā līkumā auto esot sācis slīdēt "gandrīz kā pa ledu". "Tieši līkumā uzdevu gāzi, un tā rezultātā sāka slīdēt auto aizmugure. Tas sanesās uz vienu pusi un tad otru, centos iztaisnot, bet diemžēl neveiksmīgi.

Kaut gan vispār šo situāciju varu uzskatīt par ļoti veiksmīgu. Auto nav cietis ne mazāko skrambiņu, jo nobraucu no ceļa puslīdz taisnā virzienā," notikušo izvērtē pieredzējušais drifteris, apstiprinot, ka te ar driftu nav bijis nekāda sakara.

Daudz sasniegušo puisi mazliet samulsinājusi nācijas pastiprinātā interese par viņa neražu. "Pēc šī atgadījuma esmu sapratis, ka cilvēkiem visvairāk interesē, ja kādam neveicas.

Viņi, iespējams, gūst baudu no citu neveiksmēm. Bēdīgi, ka ļaudis nespēj priecāties par citu veiksmēm un atbalstīt. Protams, nesaku, ka visi, bet liela daļa. Tā kā lielākoties mani ienākumi ir atkarīgi tieši no tās cilvēku grupas, tad arī uz to pusi būs jāspēlē," jau jauna biznesa plāna burās nosmej jauniešu elks.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!