Foto: Privātais arhīvs

Pēc sava kardio treniņa video publicēšanas uzmanības centrā atkal nonākusi dīdžejmeitene un Coyote Fly kurinātāja Seksīgā Lee (attēlā). Daļa tautas spriež, ka Lee varenie pupi ir silikona meistardarbs. Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto veicis izpēti un var apliecināt – Lee krūtis ir dabīgas.

Skandalozajā video nofilmēts, kā Lee krūtis dejo un cilājas kāda treniņa laikā. Krūšu līganās kustības uzreiz izraisījušas diskusiju vētru - daļa tautas apgalvo, ka īstas krūtis kratoties "raksta astotnieku", kamēr Lee apaļumi lēkā "augšā - lejā". Kā uzsver Toretto, šis likums ne vienmēr darbojas.

"Tas, vai skrienot krūtis kustas "astotniekā", atkarīgs no sievietes ķermeņa uzbūves - tā, cik viņa gara un plata. Jā, Lee krūtis nemet šo "astotnieku", bet es kā eksperts no skata visai droši varu apgalvot, ka tajās nav silikons.

Pie Lee krūšu stingruma drīzāk vainojams fitness. Zinu, ka Lee aktīvi darbojas fitnesā un domāju, ka viņa noteikti uzkačājusi arī krūtis. Tāpēc arī tās nav tik ļoti kustīgas," sarunā ar DELFI Izklaidi skaidro seksa eksperts.

Viņš uzsver, ka sievietes, kuras anonīmi bārsta skaudības pilnus komentārus Lee krūšu sakarā, bet pēc tam pašas steidz pie ķirurga pēc silikoniem, drīzāk varētu mācīties no šīs apņēmīgās skaistules.

"Lee ir izcils piemērs tam, kādām vajadzētu izskatīties dabīgām un trenētām krūtīm. Es vispār neesmu silikonu cienītājs. Jā, ir vīrieši, kuriem tas patīk, bet vai tāpēc vērts riskēt ar savu veselību un ievietot sevī svešķermeni?

Ir pietiekami daudz vīriešu, kuriem ir pat pretējs fetišs - mazas krūtis," lepoties ar dabas dāvātajām aprisēm mudina eksperts.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!