Foto: F64

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Egils Melbārdis (attēlā), kurš tautas mīlestību iemantojis kā bārmeņa Gunāra lomas atveidotājs skatītāju iecienītajā seriālā UgunsGrēks, šovasar cietis no kādas pārlieku apsēstas fanes uzmanības apliecinājumiem.

Tas, ka UgunsGrēka varoņi tautā tiek pārspīlēti mīlēti un cienīti, nevienam nav nekāds noslēpums, bet dažkārt pielūdzēju uzmanība var kļūt arī traucējoša - par to šovasar pārliecinājies Melbārdis, kad kāda pagaidām nenoskaidrota persona ar mīlestības apliecinājumiem aprakstījusi viņa automašīnas loga stiklu.

Uzraksts uz aktiera apvidus automašīnas parādījies pirms pāris nedēļām, kad Melbārdis kopā ar savu kolēģi Artūru Krūzkopu bija devies vadīt Limbažu pilsētas svētkus.

"Tur bija vārds "mīlu", tāpat dažādi smaidiņi un citas lietas. Nezinu, kā kāds zināja, ka tā ir mana mašīna - iespējams, kādu brīdi ieraudzīja, ka es pie tās gāju. Nepatīkama lieta," sarunā ar izdevumu Vakara ziņas stāstījis cietušais.

Uz aktiera džipa atstāto vēstījumu nav bijis iespējams nomazgāt, un noskaidrots, ka mīlas vārdi uzrakstīti ar nagu laku, kas liek domāt, ka pie vainas varētu būt kāda daiļā dzimuma pārstāve.

Arī citi UgunsGrēka varoņi savulaik cietuši no savu seriālā atveidoto tēlu radītajiem priekšstatiem - ļaundares Solveigas lomas tēlotāja Anita Kvāla internetā saņēmusi neskaitāmas vēstules, kurā viņa dēvēta par kaku un apvainota citas varones - Ditas Lūriņas atveidotās Martas - nāvē.

Tāpat apsūdzības par sava tēla izdarībām nācies uzklausīt Aināram Ančevskim, padomus dzīves sakārtošanai saņēmis daktera Leona un viņa dvīņubrāļa lomas atveidotājs Ģirts Ķesteris, kā arī citiem aktieriem gadījušies dažādi gan patīkami, gan nepatīkami piedzīvojumi savu lomu dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!