Foto: Vida Press
Neapskaužamā situācijā šonedēļ nonākusi Francijas daiļslidotāja Gabriela Papadakis, kura kopā ar slidotāju Gijomu Sizeronu Phjončhanas ziemas olimpiskajās spēlēs startē pāru sacensībās. Viņa uzstāšanās laikā piedzīvojusi pikantu misēkli ar tērpu.

Īsās dejas laikā daiļslidotāju pievīlis kostīms, sacensību tiešraides skatītājiem visā pasaulē atsedzot sportistes kailo krūti. Nepatīkamo misēkli iemūžinājuši arī fotogrāfi.

Tiesa, lai gan pāris godam pabeidza savu priekšnesumu, ārzemju mediji vēsta – tas bija acīmredzams, ka Papadakis izmisīgi cenšas noturēt vietā savu tērpu. Arī sportistes partneris darīja visu iespējamo, lai viņai palīdzētu.

"Mans visļaunākais murgs piepildījās olimpiskajās spēlēs, es to uzreiz sajutu un pie sevis lūdzos. Tas bija viss, ko es varēju darīt," aģentūra "Reuters" citējusi daiļslidotājas sacīto medijiem.

Pēc īsās dejas, kuras laikā Papadakis piemeklēja ķibele ar tērpu, Francijas pāris ierindojas otrajā vietā, piekāpjoties galvenajiem sacensību favorītiem Tesai Virtū un Skotam Moiram.

Atgādinām, ka līdzīgu misēkli uzstāšanās laikā olimpiskajās spēlēs nesen piedzīvoja arī 22 gadus vecā Dienvidkorejas daiļslidotāju Jura Mina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!