Foto: Privātais arhīvs
Ierasts, ka sociālajos tīklos ar labumiem un daiļumiem parasti zīmējas dāmas, taču par interneta sensāciju beidzot kļuvis kāds amerikāņu puisis, kurš apžilbinājis pasauli ar saviem garajiem, kuplajiem matiem.

Aizvadītā gada rudenī tīmeklī sevi pieteica Losandželosā dzīvojošais Broks O'Herns (attēlā), un īsā laikā 23 gadus vecais vīrietis kļuvis par interneta sensāciju. Tas viņam izdevies, pateicoties savai krāšņajai galvas rotai.

Pērn Broks savos sociālajos tīklos padalījās ar pāris sekunžu garu video, kurā viņš savas krāšņās krēpes sasien draiskā copē, un šis šķietami vienkāršais rituāls izkausēja daudzu dāmu sirdis visā pasaulē.

Sievietes, noskatoties sižetu, Broka dēļ kļuva gluži vai trakas, un pāris mēnešu laikā viņam jau izdevies savākt ievērojamu fanu pulciņu, kas ar milzīgu aizrautību seko līdzi pievilcīgā vīrieša gaitām.

Broks ir fitnesa treneris, tādēļ tikai likumsakarīgi, ka viņš var palepoties arī ar vareniem muskuļiem un krāšņu ķermeņa reljefu, un, apzinoties pēkšņo slavu, amerikānis sociālajos tīklos regulāri priecē ļaudis ar foto, kuros iemūžinājis savus galvenos trumpjus - seksīgo augumu un spīdīgos matus.

Zelmatīša Instagram kontam jau piesekojuši vairāk nekā 800 tūkstoši cilvēku, un viņš nepagurdams rūpējas par to, lai fanu pūlim nenāktos vilties - gandrīz katru dienu ļaudis tiek aplaimoti ar kādu jaunu foto, kurā Broks izteiksmīgi plivina savus garos matus vai demonstrē pievilcīgos muskuļus.

Dažādos ārvalstu medijos Broks jau nodēvēts par, iespējams, pašu seksīgāko garmataino vīrieti pasaulē, un amerikāņa daile salīdzināta ar dažādu sieviešu romānu galveno varoņu tēliem.

Kā jau tas bija paredzams, smukulīša slava atbalsojusies arī dažādās reklāmas un modeļu aģentūrās, un viņš savos sociālajos tīklos mēdz pareklamēt dažādus produktus, kuru ražotāji Brokam par šo neuzkrītošo zīmēšanos maksā brangu naudu.

Tiesa, viņa sapnis ir kādu dienu kļūt par aktieri, un zeltaino cirtu īpašnieks ir pārliecināts, ka izrādīšanās sociālajos tīklos ir labs veids, kā uzsākt savu iecerēto karjeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!